Familiehuis in Zweden ‘De Nios’

Dit familiehuis in Zweden is geschikt voor gezinnen en families, maar ook voor verschillende groepen met activiteiten,  zoals een muziekrepetitie, werkweek, conferentie, jeugdkamp, familiereünie, trainings- of kennismakingsbijeenkomsten. Dit gebouw kent veel sfeer en na een dag vol activiteiten geniet je van de rust van die Skandi Camp je biedt.

Uitzicht op het Gastsjön meer

In tegenstelling tot vele andere familiehuizen is de natuurrijke omgeving waarin Skandi Camp zich bevindt. Dat maakt het verblijf dan ook zo aangenaam. Je vindt hier daarom de rust die je nodig hebt. Het familiehuis is omringd door bos en heeft uitzicht op het grote Gastsjön meer.

Kano varen op Gastsjön

Familiehuis in Zweden voor kleine en grote groepen

Het vakantiehuis is gelijkvloers en heeft centraal een woonkamer met daaromheen maar liefst 9 slaapkamers die voorzien zijn van tweepersoonsbedden. Hierdoor hebben we plaats voor totaal 18 personen. Het vakantiehuis zelf is geschikt voor kleinere groepen, zoals gezinnen en families. Maar in combinatie met ons groepshuis is dit familiehuis perfect voor de grotere groepen tot en met 18 personen.

Inrichting van het familiehuis

De slaapkamers zijn voorzien van een nachtkastje, verlichting en kapstok. Daarnaast heeft de woonkamer twee 4 persoons banken, een grote tv en een grote eettafel met stoelen. Doordat ‘De Nios’ een authentieke bouwstijl en eigentijdse inrichting heeft, heeft het een gezellig uitstraling. Er is een houtkachel voor de warmte en huiselijke sfeer en verder is er 1 gezamenlijke douche en toilet. Ook is deze accommodatie voorzien van een keukenblok met koelkast, vriezer, magnetron, oven, vaatwasser en een 5 pits inductie kookplaat. Daarnaast is het familiehuis volledig verwarmd en geïsoleerd, zodat deze ook prima in de winter te gebruiken is. Bovendien zijn alle accomodaties van Skandi Camp en het terrein eromheen voorzien van Wifi.

Groepshuis bij het familiehuis

Het familiehuis staat naast ons groepshuis. In deze accommodatie hebben we 3 slaapkamers en bieden we slaapplekken voor maar liefst 8 personen. Hier is een ruime keuken aanwezig met 2 vaatwassers, 4 pits inductie kookplaat, oven, 2 koelkasten, vriezer en een magnetron. En bovendien is er in dit gebouw een douche en een toilet aanwezig. Daarnaast is er een gezellige grote ruimte aanwezig met gezellige zitjes.  Dit geeft de mogelijkheid voor grote groepen om zich op te delen, door bijvoorbeeld te slapen in het familiehuis en de late uurtjes door te brengen in het gezamenlijke gebouw. Wij horen vaak dat dit een perfecte combinatie is voor een grotere groep. Indien je meer informatie wenst, ga dan naar onze faciliteiten.

groepsaccommodatie in Zweden

Prijzen verhuur familiehuis in Zweden

  • Dagprijs tot en met 4 personen: 1500 SEK
  • Dagprijs tot en met 8 personen: 2400 SEK
  • Dagprijs tot en met 12 personen: 3400 SEK
  • Dagprijs tot en met 18 personen: 4400 SEK 
  • Bedlinnen: 75 SEK per set
  • Eindschoonmaak: 950 SEK

Extra slaapplaatsen huren mogelijk

Voor een groep groter dan 18 personen is het ook mogelijk om extra slaapplaatsen te huren, prijs op aanvraag. Wij helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een geschikt pakket naar wens en passend bij verschillende doelgroepen.

Familiehuis, Stuga’s en mini camping in Zweden

Daarnaast hebben wij diverse andere stuga’s (vakantiehuisjes) te huur.