Groepsaccommodatie ‘De Nios’ in Zweden

Onze grote vakantiehuis of wel groepsaccommodatie in Zweden is geschikt voor verschillende groepsactiviteiten zoals een muziekrepetitie, werkweek, conferentie, jeugdkamp, familiereünie, trainings- of kennismakingsbijeenkomsten. Dit gebouw kent veel sfeer en na een dag vol activiteiten geniet je van de rust van die Skandi Camp je biedt.

Deze groepsaccommodatie in Zweden met prachtig uitzicht over het water beschikt over 9 slaapkamers voorzien van tweepersoonsbedden, waardoor het plaats biedt aan 18 personen. Deze ruimte is gelijkvloers en in het midden is de woonkamer met daarom heen de 9 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een nachtkastje, verlichting en kapstok. Daarnaast heeft de woonkamer twee 4 persoons banken, een grote tv en een grote eettafel met stoelen. Door de authentieke bouwstijl en eigentijdse inrichting heeft ‘De Nios’ een gezellig uitstraling. Er is een houtkachel voor de warmte en huiselijke sfeer en verder is er 1 gezamenlijke douche en toilet, een klein keukenblok met koelkast en water voor evt. het maken van koffie of thee. Daarnaast is de groepsaccommodatie is volledig verwarmd en geïsoleerd zodat deze ook prima in de winter te gebruiken is.

Het grote vakantiehuis staat naast ons gezamenlijke gebouw. In dit gebouw is een keuken, met mogelijkheid tot het bereiden van maaltijden. Verder is in dit gebouw een douche en toilet aanwezig. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘faciliteiten’. De keuken wordt in de zomermaanden gedeeld met eventueel aanwezige campinggasten. In overleg is het mogelijk om de keuken en het sanitair apart te huren. Prijs hiervan is op aanvraag.

 

 

Prijzen verhuur groepsaccommodatie

 

Dagprijs tot en met 6 personen                        2400 SEK
Dagprijs tot en met 12 personen                      3400 SEK
Dagprijs tot en met 18 personen                      4400 SEK 

 

Bedlinnen 75 SEK per set
Eindschoonmaak 950 SEK

Voor een groep groter dan 18 personen is het mogelijk om extra slaapplaatsen te huren, prijs op aanvraag. Wij helpen graag bij het samenstellen van een geschikt pakket, naar wens en passend bij verschillende doelgroepen.

Groepsaccommodatie, Stuga’s en mini camping in Zweden

Daarnaast hebben wij diverse andere stuga’s (vakantiehuisjes) te huur, zie onderstaande link.
Stuga’s en camping in Zweden