Groepsaccommodatie in Zweden ‘De Nios’

Deze groepsaccommodatie in Zweden is geschikt voor verschillende groepsactiviteiten, zoals een muziekrepetitie, werkweek, conferentie, jeugdkamp, familiereünie, trainings- of kennismakingsbijeenkomsten. Dit gebouw kent veel sfeer en na een dag vol activiteiten geniet je van de rust van die Skandi Camp je biedt.

Uitzicht op het Gastsjön meer

In tegenstelling tot vele andere groepsaccommodaties is de natuurrijke omgeving waarin Skandi Camp zich bevindt. Dat maakt het verblijf dan ook zo aangenaam. Je vindt hier daarom de rust die je nodig hebt. De groepsaccommodatie is omringd door bos en heeft uitzicht op het grote Gastsjön meer.

Kano varen op Gastsjön

Groepsaccommodatie in Zweden voor 18 personen

Het vakantiehuis is gelijkvloers en heeft centraal een woonkamer met daaromheen maar liefst 9 slaapkamers die voorzien zijn van tweepersoonsbedden. Hierdoor hebben we plaats voor totaal 18 personen.

groepsaccommodatie in Zweden

Inrichting van de groepsaccommodatie

De slaapkamers zijn voorzien van een nachtkastje, verlichting en kapstok. Daarnaast heeft de woonkamer twee 4 persoons banken, een grote tv en een grote eettafel met stoelen. Doordat ‘De Nios’ een authentieke bouwstijl en eigentijdse inrichting heeft, heeft het een gezellig uitstraling. Er is een houtkachel voor de warmte en huiselijke sfeer en verder is er 1 gezamenlijke douche en toilet. In tegenstelling tot het gezamenlijke gebouw heeft deze accommodatie een klein keukenblok met koelkast en water voor eventueel het maken van koffie of thee. Daarnaast is de groepsaccommodatie volledig verwarmd en geïsoleerd, zodat deze ook prima in de winter te gebruiken is.

Gezamenlijke gebouw bij de groepsaccommodatie

Het grote vakantiehuis staat naast ons gezamenlijke gebouw. In dit gebouw kun je heerlijk koken. Hier is dan ook een ruime keuken aanwezig. En bovendien is er in dit gebouw een douche en een toilet aanwezig. Indien je meer informatie wenst, ga dan naar onze faciliteiten. Tijdens de zomermaanden zijn er ook campinggasten. Daardoor zal de keuken worden gedeeld met de aanwezige campinggasten. Maar in overleg is het ook mogelijk om de keuken en het sanitair apart te huren. Prijs hiervan is op aanvraag.

Prijzen verhuur groepsaccommodatie in Zweden

  • Dagprijs tot en met 6 personen: 2400 SEK
  • Dagprijs tot en met 12 personen: 3400 SEK
  • Dagprijs tot en met 18 personen: 4400 SEK 
  • Bedlinnen: 75 SEK per set
  • Eindschoonmaak: 950 SEK

Extra slaapplaatsen huren mogelijk

Voor een groep groter dan 18 personen is het ook mogelijk om extra slaapplaatsen te huren, prijs op aanvraag. Wij helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een geschikt pakket naar wens en passend bij verschillende doelgroepen.

Groepsaccommodatie, Stuga’s en mini camping in Zweden

Daarnaast hebben wij diverse andere stuga’s (vakantiehuisjes) te huur.