Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie ‘De Nios’

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor verschillende groepsactiviteiten zoals een muziekrepetitie, werkweek, conferentie, jeugdkamp, familiereünie, trainings- of kennismakingsbijeenkomsten. Dit gebouw kent veel sfeer en na een dag vol activiteiten geniet je van de rust van die Skandi Camp je biedt.

Deze accommodatie met prachtig uitzicht over het water beschikt over 9 slaapkamers voorzien van tweepersoonsbedden, waardoor het plaats biedt aan 18 personen. De ruimte is gelijkvloers en in het midden is de woonkamer met daarom heen de 9 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een nachtkastje, verlichting en kapstok. De woonkamer heeft twee 4 persoons banken, een grote tv en een grote eettafel met stoelen. Door de authentieke bouwstijl en eigentijdse inrichting heeft ‘De Nios’ een gezellig uitstraling. Er is een houtkachel voor de warmte en huiselijke sfeer en verder is er 1 gezamenlijke douche en toilet, een klein keukenblok met koelkast en water voor evt. het maken van koffie of thee. De groepsaccommodatie is volledig verwarmd en geïsoleerd zodat deze ook prima in de winter te gebruiken is.

Indien de groepsaccommodatie niet gereserveerd is door een groep, zijn de slaapkamers apart te huren. Natuurlijk bestaat dan de kans dat de woonkamer en het sanitair gedeeld wordt met andere gasten in het verblijf.

De groepsaccommodatie staat naast ons gezamenlijke gebouw. In dit gebouw is een keuken, met mogelijkheid tot het bereiden van maaltijden. Verder is in dit gebouw een douche en toilet aanwezig. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘faciliteiten’. In de zomermaanden wordt de keuken gedeeld met eventueel aanwezige campinggasten. In overleg is het mogelijk om de keuken en het sanitair apart te huren. De prijs hiervan is op aanvraag.

 

 

Prijzen

Verhuur gehele groepsaccommodatie

Dagprijs voor max. 18 personen            4400 SEK

Bedlinnen 75 SEK per set
Eindschoonmaak 950 SEK

Let op, bij onze zomeraanbieding en winteraanbieding is de accommodatie volledig beschikbaar voor alleen jullie groep, hierbij wordt de accommodatie niet gedeeld met andere gasten.
Voor een groep groter dan 18 personen is het mogelijk om extra slaapplaatsen te huren, prijs op aanvraag. Wij helpen graag bij het samenstellen van een geschikt pakket, naar wens en passend bij verschillende doelgroepen.

 

Verhuur slaapkamers in de groepsaccommodatie

De accommodatie wordt mogelijk gedeeld met andere gasten, waarbij de woonkamer, sanitair en keuken gezamenlijk gebruikt dient te worden.

Dagprijs per 2 persoons slaapkamer                   600 SEK

Bedlinnen 75 SEK per set
Eindschoonmaak 300 SEK