Groepshuis in Zweden

Dit groepshuis in Zweden is geschikt voor gezinnen, families en vrienden, maar ook voor verschillende groepen. Weliswaar voor bedrijven, maar ook voor bijvoorbeeld sportverenigingen.

Uitzicht op het Gastsjön meer

De natuurrijke omgeving waarin Skandi Camp zich bevindt met uitkijk op het water geeft je de ultieme belevenis. Dat maakt het verblijf dan ook zo aangenaam. Je vindt hier de rust en ruimte, maar Skandi Camp biedt ook ultiem avontuur met een uitgebreid activiteiten aanbod. Het groepshuis is omringd door bos en heeft uitzicht op het grote Gastsjön meer.

Groepshuis in Zweden voor groepen

In het groepshuis bieden we slaapplekken voor maar liefst 8 personen. Het vakantiehuis heeft een bovenverdieping met 2 slaapkamers, de andere slaapkamer zit op de begane grond, aangrenzend aan de woonkamer. Daarnaast heeft het groepshuis centraal een woonkamer met prachtig uitzicht op het aangelegen meer. Het vakantiehuis zelf is geschikt voor kleinere groepen, zoals vriendengroepen, gezinnen en families. Maar in combinatie met ons familiehuis is dit groepshuis perfect voor grotere groepen.

Inrichting van het groepshuis in Zweden

Er is een ruime keuken aanwezig met 2 vaatwassers, 4 pits inductie kookplaat, oven, 2 koelkasten, vriezer en een magnetron. En bovendien is er naast de keuken een gezamenlijke douche en een toilet aanwezig. De woonkamer is voorzien van een grote eettafel met stoelen en een gezellig zitje met een bank en comfortabele stoelen. Ook is er een grote smart tv aanwezig in de woonkamer. Vanuit de woonkamer kun je doormiddel van een trap naar boven. Bovendien is het vakantiehuis volledig verwarmd en geïsoleerd, zodat dit huis ook in de wintermaanden een aangenaam verblijf is.
Daarnaast zijn alle huizen bij Skandi Camp en het terrein er om heen voorzien van wifi.

Groepshuis in combinatie met het familiehuis

Schuin achter het groepshuis staat het familiehuis. Het familiehuis is gelijkvloers en heeft centraal een woonkamer met daaromheen maar liefst 9 slaapkamers die voorzien zijn van tweepersoonsbedden. Hierdoor hebben we plaats voor totaal 18 personen. Dit geeft de mogelijkheid voor grote groepen te ontvangen die zich op kunnen delen, door bijvoorbeeld te slapen in het familiehuis en de late uurtjes door te brengen in het groepshuis. Wij horen vaak dat dit een perfecte combinatie is voor een grotere groep. Indien je meer informatie wenst, ga dan naar onze faciliteiten.

groepsaccommodatie in Zweden

Prijzen verhuur groepshuis in Zweden

  • Dagprijs tot en met 4 personen: 1500 SEK
  • Dagprijs tot en met 8 personen: 2400 SEK
  • Dagprijs tot en met 12 personen: 3400 SEK
  • Dagprijs tot en met 18 personen: 4400 SEK 
  • Bedlinnen: 75 SEK per set
  • Eindschoonmaak: 950 SEK

Familiehuis, Stuga’s en mini camping in Zweden

Daarnaast hebben wij diverse andere stuga’s (vakantiehuisjes) te huur.