Mini camping in Kälarne Zweden

Op onze mini camping in Zweden hebben wij een knus kampeerveld (inclusief electra) met uitzicht op het water. Wij hebben 8 ruime kampeerplaatsen en daarnaast voldoende ruimte (zonder electra) voor tenten op verschillende plekken naar keuze. Kies zelf een plekje aan het water ofwel bij het bos. Ook voor campers of caravans is dit mogelijk, zolang de begaanbaarheid dit toelaat.

Onze camping is elk jaar dagelijks geopend vanaf eind mei tot 1 september, mocht je buiten het zomerseizoen bij ons willen kamperen neem dan even contact met ons op. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om vooraf contact met ons op te nemen voor het reserveren van een overnachting, voor zowel onze vakantiehuizen als voor de camping.

* Uitgaande van eigen kookgelegenheid van onze campinggasten, bekijk bij ‘faciliteiten’ de overige voorzieningen van Skandi Camp.

Prijzen

Dagprijs kampeerplek : 250 SEK per plek inclusief elektra
Deze prijs is geldig voor alle soorten campers, auto’s, caravans en tenten.

Tipi tent huren op onze mini camping

Ook hebben wij een tipi tent te huur voor max. 6 personen. Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden.

Voorzieningen in ons gezamenlijk gebouw

De mini camping van Skandi Camp in Zweden beschikt over een gemeenschappelijke gebouw, er bevindt zich 1 douche en 1 toilet in dit gebouw welke 24 uur per dag is geopend in het zomerseizoen. De keuken behoort uitsluitend bij het familiehuis. Het gedeelte met bar en zitjes zijn een dagdeel geopend. Bekijk Faciliteiten voor meer informatie.

* Vanwege Covid-19 is het gezamenlijk gebouw niet volledig geopend, wel zijn de douche en toilet 24 uur per dag geopend.

 

Familiehuis, Stuga en mini camping

Daarnaast hebben wij diverse stuga’s (vakantiehuisjes) te huur, zie onderstaande link.
Stuga’s en camping in Zweden