Contact

Mini Camping in Zweden

Op onze mini camping in Zweden hebben wij een knus kampeerveld (inclusief electra) met uitzicht op het water. Wij hebben 6 ruime kampeerplaatsen en daarnaast voldoende ruimte (zonder electra) voor tenten op verschillende plekken naar keuze. 

Bekijk de opties

Vakantie in Zweden

Camping pakket

Wil je graag bij Skandi Camp kamperen en avontuurlijke activiteiten bij ons ondernemen dan hebben we voor jou het 4 daagse Camping Pakket! Dit pakket bestaat uit 4 overnachtingen op onze camping met je eigen caravan, camper of tent en is incl. 3 toffe zomeracitviteiten na keuze.
Bekijk onze zomeractiviteiten. Uiteraard is het Camping Pakket uit te breiden met extra overnachtingen en extra activiteiten.

Prijzen voor het 4 daagse Camping Pakket

  • Vanaf 2 personen € 610,- per persoon.
  • Vanaf 4 personen € 305,- per persoon.

 

  • Extra overnachting €25,- per kampeerplek.
  • Extra activiteiten €85,- per persoon, per activiteit.

 

Om teleurstelling te voorkomen adviseren we om het Camping Pakket vooraf te reserveren, zodat we samen met jou voorbereidingen kunnen treffen voor de uitdagende activiteiten.

* Uitgaande van eigen kookgelegenheid van onze campinggasten, bekijk bij faciliteiten de overige en voorzieningen van Skandi Camp.

Vakantie in Zweden

Boek direct het Camping Pakket

Direct boeken

Kamperen in Zweden
Ultiem genieten

Alleen overnachten op de camping

Het is ook mogelijk om alleen op onze camping te komen overnachten. De camping is vanaf eind mei tot eind augustus variabel geopend. Skandi Camp is voornamelijk gericht op groepen die bij ons vakantie komen vieren en gebruik maken van de pakketten met diverse activiteiten.  Wanneer er groepen bij ons in de zomer zijn, zal de camping niet dagelijks geopend zijn. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om een aantal dagen voor aankomst contact met ons op te nemen om te informeren of we open zijn en eventueel te reserveren voor een overnachting op onze camping.

Prijzen

Dagprijs kampeerplek : €25- per plek inclusief elektra. Deze prijs is geldig voor alle soorten campers, auto’s, caravans en tenten.

Tipi tent huren op onze mini camping

Ook hebben wij een tipi tent te huur voor max. 6 personen. Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden.

Voorzieningen in ons vakantiehuis ‘Bear’

De mini camping van Skandi Camp in Zweden beschikt over een vakantiehuis ‘Bear’ wat tevens het servicehuis is voor onze camping, er bevindt zich 1 douche en 1 toilet in dit gebouw waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Bekijk Faciliteiten voor meer informatie.

 

 

Vakantie in Zweden

Informeer of de camping is geopend

Check de beschikbaarheid
Contact