Stuga’s in Zweden

2 persoons stuga’s bij Skandi Camp in Zweden

Stuga’s in Zweden zijn eenvoudige houten huisjes voor leuke, korte en voordelige verblijven. In de Nederlandse volksmond worden deze huisjes ook wel trekkershutten genoemd. Skandi Camp heeft 3 stuga’s beschikbaar voor max. 2 personen. Deze hebben twee losse bedden of een stapel bed inclusief een simpele inrichting met een tafel en stoelen.

De bedden zijn voorzien van matrassen, kussens en dekens. Natuurlijk kun je eigen beddengoed meenemen, maar er zijn ook lakens en handdoeken bij ons te huur. Indien lakens en handdoeken gehuurd worden, graag aangeven bij de reservering.

De drie stuga’s bij ons in Zweden beschikken over elektriciteit. Voor overige voorzieningen kijk bij ‘faciliteiten’.

Voorzieningen in ons gezamenlijk gebouw

Skandi Camp in Zweden beschikt over een gemeenschappelijke gebouw, er bevindt zich 1 douche en 1 toilet in dit gebouw welke 24 uur per dag is geopend in het zomerseizoen. De keuken behoort uitsluitend bij het familiehuis. Het gedeelte met bar en zitjes zijn een dagdeel geopend. Bekijk Faciliteiten voor meer informatie.

* Vanwege Covid-19 is het gezamenlijk gebouw niet volledig geopend, wel zijn de douche en toilet 24 uur per dag geopend.

 

Prijzen zomerseizoen, van mei – september:

Dagprijs stuga: 400 SEK

Bedlinnen 75 SEK per set

* Uitgaande van eigen kookgelegenheid in het zomerseizoen.
En wij verzoeken je vriendelijk onze stuga’s in het zomerseizoen schoon en netjes achter te laten voor de volgende gast.

 

Prijzen winterseizoen, van oktober – april:

Dagprijs stuga: 600 SEK

Bedlinnen 75 SEK per set
Eindschoonmaak 300 SEK

Familiehuis, Stuga’s en mini camping in Zweden

Daarnaast hebben wij diverse andere vakantiehuizen te huur, zie onderstaande link.
Stuga’s en camping in Zweden