Stuga’s in Zweden

2 persoons stuga’s bij Skandi Camp in Zweden

Stuga’s in Zweden zijn eenvoudige houten huisjes voor leuke, korte en voordelige verblijven. In de Nederlandse volksmond worden deze huisjes ook wel trekkershutten genoemd. Skandi Camp heeft 3 stuga’s beschikbaar voor max. 2 personen. Deze hebben twee losse bedden of een stapel bed inclusief een simpele inrichting met een tafel en stoelen.

De bedden zijn voorzien van matrassen, kussens en dekens. Natuurlijk kun je eigen beddengoed meenemen, maar er zijn ook lakens en handdoeken bij ons te huur. Indien lakens en handdoeken gehuurd worden, graag aangeven bij de reservering.

De drie stuga’s bij ons in Zweden beschikken over elektriciteit. Voor overige voorzieningen kijk bij ‘faciliteiten’.

Voorzieningen in ons gezamenlijk gebouw

Skandi Camp beschikt over een gemeenschappelijke gebouw, er bevindt zich 1 douche en 1 toilet in dit gebouw en er is buiten een overdekte afwasplaats. Dit gebouw is toegankelijk voor alle gasten van Skandi Camp en is 24 uur per dag geopend. Bekijk ‘faciliteiten’ voor meer informatie.

 

Prijzen zomerseizoen, van mei – september:

Dagprijs stuga: 400 SEK

Bedlinnen 75 SEK per set

* Uitgaande van eigen kookgelegenheid in het zomerseizoen.
En wij verzoeken je vriendelijk onze stuga’s in het zomerseizoen schoon en netjes achter te laten voor de volgende gast.

 

Prijzen winterseizoen, van oktober – april:

Dagprijs stuga: 600 SEK

Bedlinnen 75 SEK per set
Eindschoonmaak 300 SEK

* Bij Skandi Camp bevindt zich een gemeenschappelijke keuken met een 4-pits kooktoestel en alle basis inventaris die je nodig hebt. Hiervan kun je in het winterseizoen 24 uur per dag gebruik van maken.

Familiehuis, Stuga’s en mini camping in Zweden

Daarnaast hebben wij diverse andere vakantiehuizen te huur, zie onderstaande link.
Stuga’s en camping in Zweden