en
Contact

Stuga’s in Zweden

Stuga’s in Zweden zijn eenvoudige houten huisjes voor leuke, korte en voordelige verblijven. In de Nederlandse volksmond worden deze huisjes ook wel trekkershutten genoemd. Skandi Camp heeft 3 stuga’s beschikbaar voor max. 2 personen. Deze hebben twee losse bedden of een stapel bed inclusief een simpele inrichting.

Direct boeken

In de winter worden deze stuga’s vaak gecombineerd met het vakantiehuis Lynx waarbij vaak de ouders in het vakantiehuis Lynx slapen en de kinderen gebruik maken van deze stuga’s. De kinderen vingen het vaak geweldig hun eigen huisje te hebben.

De stuga’s  beschikken over elektriciteit en verwarming. Bedlinnen en handdoeken kunnen bijgehuurd worden, graag aangeven bij de reservering. Voor overige voorzieningen kijk bij ‘faciliteiten’.

 

Voorzieningen in ons vakantiehuis ‘Bear’

Het vakantiehuis Bear wordt in de zomer gebruikt als servicegebouw, er bevindt zich 1 douche en 1 toilet in dit gebouw waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Huur je bij ons een stuga dan kun je in de zomer gebruiken maken van dit servicehuis.

 

Prijzen zomerseizoen, van mei – augustus:

  • Dagprijs stuga: 400 SEK
  • Bedlinnen 75 SEK per set

* Uitgaande van eigen kookgelegenheid in het zomerseizoen. En wij verzoeken je vriendelijk onze stuga’s in het zomerseizoen schoon en netjes achter te laten voor de volgende gast.

Prijzen winterseizoen, van oktober – april:

Dagprijs stuga: 600 SEK

Bedlinnen 75 SEK per set
Eindschoonmaak 300 SEK

Vakantie in Zweden

Bekijk de beschikbaarheid van deze accomodatie

Check de beschikbaarheid
en
Contact