nl
Contact

Familievakantie in Zweden

Families opgelet: jullie volgende vakantie wordt een herinnering in het bijzonder! Kom naar Skandi Camp! Beleef met de vele activiteiten die we aanbieden jullie bijzondere familievakantie in de provincie Jämtland Zweden.  Zijn jullie met meer dan 4? Kies dan voor ons familiehuis zo kunnen jullie gezellig in één accommodatie verblijven. Kortom maak bijzondere herinneringen voor later, met een geweldige familievakantie in Zweden!

 

Accommodaties voor een familievakantie in Zweden

De Gezinsstuga is een erg leuk vakantiehuisje voor max. 4 personen. Dit volledig ingerichte huisje heeft een prachtig uitzicht op het aangelegen meer. Zijn jullie met meer personen dan is onze Familiehuis een prachtig huis tot max. 18 personen. Ook deze accommodatie heeft een geweldig uitzicht op het aangelegen meer.

Activiteiten voor groepen

Zowel in de zomer als in de winter bieden wij veel activiteiten aan. Deze activiteiten zullen de herinneringen extra bijzonder maken van jullie familievakantie in Zweden. Nu vragen jullie je misschien af waardoor? Bekijk daarom zowel onze Zomer activiteiten als onze Winter activiteiten.

Onze faciliteiten maken de familievakantie compleet

Verder kun je genieten in onze hottub met uitzicht over het aangelegen meer. Of laat je daarentegen lekker opwarmen in onze sauna. Evenals de centraal gelegen kampvuurplaats is heerlijk om bijvoorbeeld lekker marshmallows op te warmen. Daarnaast verhuren wij een motorboot waarmee je kunt varen op ons prachtige aangelegen meer. Kortom laat je verassen en bekijk ten slotte meer informatie bij Faciliteiten voor een geweldige familievakantie in Zweden.

 

 

 

nl
Contact