Contact

Fotodagtocht in Zweden

Heerlijk een dag de natuur in, eventueel op zoek naar dieren en deze vastleggen met je camera. Visarenden, beren, elanden, bevers en wolven zijn een aantal bijzondere dierensoorten die te spotten zijn nabij  Skandi Camp. Door contacten die wij in de buurt hebben met o.a. jagers en natuurliefhebbers, kunnen wij je bij bijzondere locaties brengen en informatie geven over de natuur, dieren en tradities van deze streek.

Wij zorgen dat je op de goede locatie komt, waarbij de kans bestaat om o.a. bovengenoemde diersoorten te fotograferen. Het blijft natuurlijk altijd een grote uitdaging om wilde dieren op de gevoelige plaat vast te leggen. Elk seizoen kent zijn eigen charme en de locaties zijn steeds weer fotogeniek. Hierdoor is het altijd mogelijk je passie voor natuurfotografie uit te voeren. De diversiteit in natuurlocaties zullen je de magische en pure beelden geven, die bij Jämtland passen.

Skandi Camp biedt diverse dag pakketten aan:

♠ Pakket C
Bestaande uit 1 fotolocatie

Dit pakket is inclusief vervoer van en naar een fotolocatie en de lunch wordt verzorgd.
Prijs 500 SEK per persoon

♣ Pakket B
Bestaande uit 2 fotolocaties

Dit pakket is inclusief vervoer van en naar 2 verschillende fotolocaties en de lunch wordt verzorgd.
Prijs 700 SEK per persoon

♥ Pakket A
Bestaande uit 1 fotolocatie met informatieve wandeling

Dit pakket is inclusief vervoer van en naar een fotolocatie en daarbij is een wandeling met gids met informatie over de natuur en streek van Skandi Camp en daarbij wordt de lunch verzorgd.
Prijs 850 SEK per persoon

♦ Pakket A+
Bestaande uit 1 fotolocatie met overnachting in fotografiehut/tent

Dit pakket is inclusief een overnachting in een hut of tent. Verder wordt zowel het vervoer van en naar de fotolocatie en het ontbijt, lunch en diner verzorgd.
Prijs 1900 SEK per persoon

 

* Zorg voor eigen fotografie apparatuur en geschikte kleding

Contact