nl
Contact

Fotoreis in Zweden

4 Daagse fotoreis all-in

Ben jij een natuurfotograaf? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Visarenden, beren, elanden, bevers, veelvraat en wolven zijn een aantal bijzondere dierensoorten die te spotten zijn nabij  Skandi Camp. Door contacten die wij in de buurt hebben met o.a. jagers, bosbouwers en natuurliefhebbers, kunnen wij je bij bijzondere locaties brengen en informatie geven over de natuur, dieren en tradities van deze streek.

Wij zorgen dat je op de goede locatie komt, waarbij de kans bestaat om o.a. bovengenoemde diersoorten te fotograferen. Het blijft natuurlijk altijd een grote uitdaging om wilde dieren op de gevoelige plaat vast te leggen. Elk seizoen kent zijn eigen charme en de locaties zijn steeds weer fotogeniek. Hierdoor is het altijd mogelijk je passie voor natuurfotografie uit te voeren. De diversiteit in natuurlocaties zullen je de magische en pure beelden geven, die bij Jämtland passen.

Deze reis is individueel te boeken of in een groep van max. 9 personen. Het vervoer van en naar de verschillende locaties zijn passend bij de beleving van jämtland. Daarnaast zal een kampvuur en een sauna bezoek niet ontbreken en zullen de Zweedse delicatessen je niet ontgaan. Wij staan deze 4 dagen volledig tot je beschikking en zorgen voor de juiste beleving aangepast naar de periode van het jaar. Deze reis heeft een aantal vaste elementen, maar daarnaast is er zeker ruimte voor een eigen invulling.

Zo is het mogelijk gebruik te maken van een workshop fotografie van Annelotte of kun je er voor kiezen om mee te gaan vissen met Rick.

Dag 1

Aankomst bij Skandi Camp! Deze dag kun je rustig bijkomen van de reis, eventueel kennismaken met andere mede fotografen en natuurlijk staan alle voorzieningen van Skandi Camp tot je beschikking. De overnachting vindt plaats in een van onze stuga’s of in de groepsaccomodatie en het ontbijt, lunch en diner worden verzorgd.

Dag 2

In de ochtend wordt je afgezet op een locatie waar je je kunt uitleven op de fotogenieke natuur en dieren van Jämtland.  In overleg kom je aan het eind van de dag weer terug bij Skandi Camp, waar we ’s avonds gezellig de foto’s na bespreken. Daarbij is het mogelijk de foto’s te bewerken. De overnachting vindt plaats in een van onze stuga’s of in de groepsaccomodatie en het ontbijt, lunch en diner worden verzorgd.

Dag 3

Deze dag begint met een wandeling in de natuur met informatie over de streek van Skandi Camp. Hierna wordt je naar een locatie gebracht met overnachting in de natuur. Hierbij is het mogelijk om net die nachtdieren te fotograferen die zich overdag minder goed laten zien… Pure beleving ten top! De overnachting vindt plaats in een blokhut of tent in de natuur en het ontbijt, lunch en diner worden verzorgd.

Dag 4

Aan het einde van de ochtend wordt je weer opgehaald en terug gebracht naar Skandi Camp. De rest van de dag laten we open om naar eigen wens in te vullen. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van de voorzieningen van Skandi Camp. De overnachting vindt plaats in een van onze stuga’s of in de groepsaccomodatie en het ontbijt, lunch en diner worden verzorgd.

Dag 5

In de ochtend wordt je voor de laatste dag afgezet op een fotolocatie. Dit keer krijg je een foto-opdracht mee en in overleg kom je aan het eind van de dag weer terug bij Skandi Camp. De foto’s en opdracht zullen we na bespreken en uiteraard wordt de laatste avond gezellig afgesloten. De overnachting vindt plaats in een van onze stuga’s of in de groepsaccomodatie en het ontbijt, lunch en diner worden verzorgd.

Dag 6

Helaas komt aan alles een einde… Met een geheugenkaart vol magische beelden heb je herinneringen voor het leven!

Prijs

9500 SEK per persoon

 

* Zorg voor je eigen fotografie apparatuur en geschikte kleding. Het vervoer van en naar Skandi Camp is op eigen intitiatief, bekijk de reis mogelijkheden onder het menu ‘contact’.

Ben je van plan om met een groep te komen, dan maken wij een fotoreis op maat speciaal naar jullie wensen, prijs op aanvraag.

nl
Contact