Stuga’s en camping in Zweden

Naast onze mini camping in Zweden, verhuren wij ook diverse stuga’s (vakantiehuisjes) in Zweden. Ons knusse vakantieverblijf bied diverse mogelijkheden van 2 persoons stuga’s tot een groepsaccommodatie van max. 18 personen. Daarmee hebben wij voor ieder een passende mogelijkheid voor kleine groepen tot grote groepen.

Bekijk onze stuga’s en camping in Zweden

Gezinsstuga

Stuga’s

Familiehuis

Mini camping

Activiteiten bij Skandi Camp in Zweden

Zowel in de zomer als in de winter bieden wij veel activiteiten aan. Deze activiteiten zullen de herinneringen extra bijzonder maken voor jullie vakantie in Zweden. Omdat je echter bij deze activiteiten de prachtige de natuur van Zweden beleefd, is het een bijzondere ervaring niet alleen in de zomer maar ook in de winter. In de zomer ontdek je met onze activiteiten de puurheid en de wildernis van Zweden. Daarentegen is het in de winter een hele andere magische wereld, namelijk een prachtig winter wonderland!  Bekijk daarom zowel onze Zomer activiteiten als onze Winter activiteiten.

 

Stuga’s en camping in Zweden, mogelijkheden voor diverse doelgroepen

Daarnaast hebben wij veel mogelijkheden voor diverse doelgroepen, zie onderstaande links wie weet staat er iets voor je tussen!

Familievakantie in Zweden

Groepsreis Zweden Scandinavië

Actieve vakantie gezin in Zweden

Mocht je nu opzoek zijn naar een verblijf met met mogelijkheden voor groepen en workshops? Heb je specifieke wensen of verwachtingen? Neem contact met ons op, wij staan altijd open voor vragen en het meedenken. Wij hebben zoveel te bieden met onze stuga’s en camping in Zweden, graag denken wij mee om jou vakantie onvergetelijk te maken!