Wij bieden een onvergetelijke wintervakantie aan voor maar €550,- per persoon (vanaf 4 personen). Kom samen met familie, vrienden of gewoon met je eigen gezin tot bezinning in het mooie winterwonderland van Zweden!

Tijdens deze geplande vakantie overnachten jullie in onze groepsaccommodatie (max. 18 personen) en kan je deelnemen aan verschillende activiteiten. Wij zorgen dat de sfeer aanwezig is die past bij een beleving zoals Zweden is. Houtvuurtjes, rendiervellen en marshmallows zullen dus niet ontbreken. Sola, onze dappere Zweedse hond zal jullie voorgaan tijdens verschillende activiteiten.

Vooral geen massa toerisme, maar lekker persoonlijk. Even weg van de hedendaagse hectiek en samen met elkaar genieten in de diepe bossen van Zweden.

Dag 1:
Aankomst bij Skandi Camp met een gezellige avond bij het kampvuur of in het cafe.

Dag 2:
Sneeuwschoen hiking, inclusief lunch. Keuze uit een beginners tocht of een extreme tocht.

Dag 3:
IJsvissen op forel en zalm, inclusief cursus fileren en bereiden van de vis.

Dag 4:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, denk aan een sneeuwscootertocht of hondensledetocht.

Dag 5:
Een dag sneeuwpret op een slee of zittend in een autoband aan een touw de achter de sneeuwscooter of quad. Deze dag is incl. lunch en wordt afgesloten met een sauna bezoek.

Dag 6:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, denk aan een dropping of skiën in de buurt van Skandi Camp.

Dag 7:
Aan alles komt een einde. Na een avontuurlijke week in winterwonderland, ga je naar huis met bijzondere herinneringen.

* De groepsaccommodatie is geheel voor jullie groep beschikbaar. De prijs is exclusief reiskosten, wij helpen jullie graag met het boeken van de gewenste reis naar Skandi Camp. Deze aanbieding is geldig vanaf 4 personen van 1 januari 2019 t/m 31 maart 2019.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
info@skandicamp.com