8 Daagse wintervakantie in Zweden

Wij bieden een onvergetelijke 8 daagse wintervakantie in Zweden aan voor maar €550,- per persoon (vanaf 4 personen) en €450,- per persoon (vanaf 10 personen). Kom samen met familie, vrienden of gewoon met je eigen gezin tot bezinning in het mooie winterwonderland van Zweden!

Samen genieten van een wintervakantie in Zweden

Tijdens deze geplande vakantie overnachten jullie in onze groepsaccommodatie (max. 18 personen) en kan je deelnemen aan verschillende activiteiten. Wij zorgen ervoor dat je Zweden ziet, proeft, ruikt en voelt. Heerlijk samen genieten van een wintervakantie in Zweden. Houtvuurtjes, rendiervellen en marshmallows mogen hierbij dus niet ontbreken. Sola, onze dappere Zweedse hond zal jullie voorgaan tijdens verschillende activiteiten.
Vooral geen massa toerisme, maar lekker persoonlijk. Even weg van de hedendaagse hectiek en samen met elkaar genieten in de diepe bossen van Zweden.

Wintervakantie in Zweden

Wat ga je doen deze wintervakantie in Zweden?

Dag 1:
Aankomst bij Skandi Camp met een gezellige avond bij het kampvuur of in het café.

Dag 2:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, denk aan een dropping of skiën in de buurt van Skandi Camp.

Dag 3:
Sneeuwschoen hiking, inclusief lunch. Keuze uit een beginners tocht of een extreme tocht.

Dag 4:
IJsvissen op regenboogforel of beekforel en zalm, inclusief cursus fileren en bereiden van de vis.

Dag 5:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, denk aan een sneeuwscooter tocht of hondensledetocht.

Dag 6:
Een dag sneeuwpret op een slee of zittend in een autoband aan een touw de achter de sneeuwscooter of quad. Deze dag is inclusief lunch.

Dag 7:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, heerlijke hottub of sauna bezoek bij Skandi Camp.

Dag 8:
Aan alles komt een einde. Na een avontuurlijke 8 daagse wintervakantie in Zweden, ga je naar huis met bijzondere herinneringen.

Meerprijs voor sneeuwscooteren vanaf €140,- per persoon.
Meerprijs voor een hondensledetocht vanaf € 95,- per persoon.

* De groepsaccommodatie is geheel voor jullie groep beschikbaar. De prijs is overigens exclusief reiskosten. Wij helpen jullie graag met het uitzoeken en boeken van de gewenste reis naar Skandi Camp. Deze aanbieding is geldig vanaf 4 personen van 1 december 2019 t/m 31 maart 2020.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
info@skandicamp.com