nl
Contact

Winteractiviteiten van Skandi Camp

Beleef Zweden zoals de Sami dat doen. Skandi Camp maakt jouw wintervakantie in Zweden onvergetelijk. Ga voor het complete winterpakket of geef je eigen wensen door om jouw vakantie tot een topvakantie te maken.

Direct boeken

Avontuur en plezier

Programma per dag

Wij hebben de meest populaire activiteiten in ons programma opgenomen. Van avontuurlijk tot rustgevend: er is voor ieder wat wils. Wat zeker is, is dat jij deze dagen Zweden gaat ervaren zoals de Sami dat doen!

Persoonlijk programma samenstellen

Wil je een persoonlijk programma samenstellen? Dat kan natuurlijk ook bij Skandi Camp. Wij zorgen dat jouw vakantie in Zweden perfect aansluit bij jouw wensen.

Sneeuwscootertochten

Op zoek naar een echte kick? Met een sneeuwscootertocht ben je verzekerd van een gezonde dosis adrenaline. Ga met de sneeuwscooter door de verse sneeuw en over bevroren meren. Misschien spot je zelfs rendieren of andere wilde dieren! Skandi Camp past de tocht aan op de wensen van de groep, gaan er kinderen mee? Ook voor hen zal dit een sneeuwscootertocht worden om nooit te vergeten. Het is zelfs mogelijk om meerdere dagen op pad te gaan en onderweg te overnachten.

Lees hier alles over sneeuwscooteren. 

IJsvissen

In Zweden kun je het hele jaar door vissen. In de winter is ijsvissen een ware belevenis. Je gaat op pad met een boor, een krukje en een vishengel. Boor een gat in het ijs, neem plaats op een rendiervel en geniet van de absolute rust om je heen. Bij Skandi Camp ga je samen met een gids op pad. Kies voor het aangelegen meer en vis op snoek en baars of ga een eindje op weg en kies voor forel of zalm. Na afloop helpen we je met het klaarmaken van de vis, want wat is nou mooier dan je eigen vis bereiden?

Lees hier alles over ijsvissen in Zweden. 

Vakantie in Zweden

Bekijk de beschikbaarheid van onze accomodaties

Check de beschikbaarheid

Langlaufen

Bij Skandi Camp kun je een langlauf-dagtocht maken. Al langlaufend geniet je in het bijzijn van een gids van de natuur en de rust. Er is een kans dat je wilde dieren tegenkomt! Het langlaufen beleef je op echte traditionele Zweedse houten langlauf ski’s, welke vroeger werden gebruikt en tegenwoordig nog steeds enorm populair zijn onder de Zweden.

Lees hier alles over onze langlauftochten.

Sneeuwschoenhiking

Hiken in de winter moeilijk? Niet als je goede sneeuwschoenen draagt! Met een sneeuwschoenhike beleef je de winterse natuur op een bijzondere manier. Het is de perfecte combinatie tussen sportief bezig zijn en genieten van de betoverende natuur. Bij Skandi Camp kun je met een gids naar de Gastsjö berg om die te beklimmen of kies je voor een dropping met GPS.

Lees hier alles over hikes met sneeuwschoenen.

Sneeuwpret

Sneeuwpret mag in een winterwonderland als Zweden niet ontbreken. Skandi Camp biedt op verschillende manieren sneeuwpret aan. Blijf lekker in de buurt en ga op een slee, opblaasband, ski’s of snowboard achter de sneeuwscooter aan.

Lees hier alles over onze sneeuwpret activiteiten. 

Hondensledetocht

Een hondensledetocht is misschien wel het ultieme beeld van een wintervakantie in Zweden. Via Skandi Camp kun je uiteraard een hondensledetocht maken. Je bestuurt je eigen hondenspan en maakt een gave dagtocht dwars door de natuur. Verwonder je over de honden die met je mee zijn en geniet intens van deze belevenis.

Lees hier alles over hondensledetochten in Zweden.

Schieten

Het jagen en vissen is een grote levenstijl onder de Zweden waar Skandi Camp gevestigd is. Het kleiduifschieten en kleinkaliber schieten mag dan ook niet ontbreken bij de activiteiten van Skandi Camp. Bij kleiduifschieten schiet je met hagel op een kleiduif (een soort schoteltje). Bij kleinkaliber schieten schiet je met een geweer op een vaststaand doel.

Lees hier alles over schieten bij Skandi Camp.

Snowsteppen

Steppend door de sneeuw maakt de snowstep voor jou mogelijk. Skandi Camp zal je afzetten op een toffe afdaling waarbij je met veel snelheid naar beneden stept, voor jong en oud gegarandeerd veel plezier! Mocht je meer uitdaging willen dan kun je ook gaan snowsteppen met je eigen hond of de honden van Skandi Camp. 

Lees hier alles over snowsteppen in Zweden.

De lichtshow van het Noorden

Tussen oktober en april kans op het noorderlicht

Direct boeken

Snowband

Op een prachtige helling hebben we een baan voor onze snowbanden. Je wordt bovenaan met de sneeuwscooter afgezet en je daalt af met de snowband naar beneden. Met veel snelheid en al rond tollend kom je naar de afdaling naar beneden waar de sneeuwscooter je weer naar boven sleept om dit nogmaals te herhalen. Snowfun ten top!

Lees hier alles over de snowband in Zweden.

Fotoshoot

Hoe leuk is het om een fotoshoot te laten samen met je geliefde of met het hele gezin in het prachtige winterwonderland van Zweden? Zoals je wellicht al hebt gelezen is Annelotte een professioneel fotograaf met een passie voor het vastleggen van emoties.
 
Lees hier alles over een fotoshoot in Zweden bij Skandi Camp.

nl
Contact