nl
Contact

Per kano Zweden ontdekken

De mogelijkheden om Zweden per kano te ontdekken zijn eindeloos. De omgeving van Scandi Camp is perfect voor een schitterende kanotocht door de natuur. Kies voor een kanotocht op het meer direct naast je accommodatie of laat je wegbrengen voor een uitdagende dagtocht.

Kanoën in Zweden op het meer

Kanoën is in Zweden één van de beste manieren om de natuur vanaf het water te ontdekken. Beleef Jämtland op een compleet nieuwe manier terwijl je rustig over het meer bij onze accommodatie peddelt. Wil je meer dan alleen varen? Combineer jouw kanotocht dan met vissen vanuit de kano of natuurfotografie vanaf het water! Wij (Rick en Annelotte) geven je hier graag advies over.

Kanotochten in Zweden

Een kanotocht is echt iets voor jou als je van actie en avontuur houdt. Bij onze kano dagtocht wordt je afgezet bij een rivier en vaar je een eind stroomafwaarts. Daar wordt je door ons weer opgehaald. Je krijgt een vooraf uitgestippelde route waarbij je verschillende meertjes oversteekt en obstakels kunt tegenkomen. Waterpret en een nat pak zijn niet uitgesloten en je bent verzekerd van een onvergetelijk avontuur!

Vakantie in Zweden

Boek een kanopakket voor een ultieme belevenis

Direct boeken

Skandi Camp kanotochten

Skandi Camp heeft kanotochten voor iedereen. Van puur genieten van de natuur tot het opzoeken van avontuur: er is altijd een kanotrip die bij jou past.

Deze tochten bieden wij aan:

    • Kanoën op het meer

Skandi Camp is gelegen aan een prachtig meer. Beleef de natuur zoals je dat alleen vanaf het water kunt en ga met een kano het meer op. Dit kan direct vanaf de accomodatie. Kanoën op het meer is geschikt voor gezinnen met kinderen.

    • Kanoën op een rustige rivier

Als je graag iets verderop wilt genieten van de natuur, is deze kanotocht op een rustige rivier perfect voor jou. Deze tocht is geschikt voor gezinnen met kinderen.

    • Kanoën op een stromende rivier

Trek in wat meer avontuur? Dan is kanoën op een rivier met meer stroming echt iets voor jou. Je bent hier zeker van actie en avontuur!

    • Meerdaagse kanotocht

Wil je alles in de regio beleven per kano? Dan is de meerdaagse kanotocht de beste optie voor jou. Je bent meerdere dagen op pad en overnacht in tenten en trekkershutten. Avontuur, natuur en unieke ervaringen gegarandeerd!

Kano in Zweden ervaringen

Joost & Tim

‘Wat gaaf was het kanoën op de stromende rivier met veel actie en avontuur. En de natuur die je dan ontdekt is niet te beschrijven zo mooi!’

 

Peter & Anouk en kids

‘Geweldig genoten van de kano tocht op de rustige rivier, een perfecte tocht voor onze kinderen. Je hebt echt het gevoel middenin de natuur te zitten ver weg van alles en iedereen, een bijzondere belevenis met prachtige natuur. Ook de tussenstop met lunch maakte het compleet.’

nl
Contact