nl
Contact

Sneeuwscooteren in Zweden

Onze sneeuwscootertochten zijn een bijzondere belevenis om de natuur te ontdekken. De tochten zijn er niet om te gaan raggen en te gaan crossen maar om de plekjes te ontdekken waar je anders niet zo snel komt. Een avontuurlijke tocht waarbij we tussendoor stoppen om de verschillende natuur te laten zien en ook sporen van dieren onderzoeken. De sneeuwscootertocht wordt aangepast op de groep, waarbij je zelf de sneeuwscooter bestuurd of eventueel achterop zit en tussendoor met elkaar wisselt. Ook nemen we bij gezinnen met kinderen sleetjes mee, zodat ze tussendoor achter de sneeuwscooter aan kunnen sleeën, zo hebben ook de kinderen een geweldige ervaring van het sneeuwscooteren.

*Te boeken vanaf 15 december tot eind maart zolang de sneeuwcondities het toelaten en uiteraard moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Prijzen

Dagtocht van 40 km. met gids inclusief, een sneeuwscooter in bruikleen, helm, benzine en lunch. De dagtocht is gemiddeld een route van ongeveer 5 uurtjes, afhankelijk van de sneeuwcondities en het tempo van de groep.
Zelf rijden:                                       €200,- pp
Achterop of met slee:                 €100,- pp

Halve dagtocht van 20 km. met gids inclusief, een sneeuwscooter in bruikleen, helm, benzine en koffiestop. De halve dagtocht is gemiddeld een route van ongeveer 3 uurtjes, afhankelijk van de sneeuwcondities en het tempo van de groep.
Zelf rijden:                                       €150,- pp
Achterop of met slee:                 €75,- pp

Meerdaagse sneeuwscootertochten zijn ook mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden

nl
Contact