8 Daagse zomervakantie in Zweden

Geniet samen van een prachtige 8 daagse zomervakantie in Zweden. Deze onvergetelijke zomervakantie bieden wij aan voor maar €625,- per persoon (vanaf 4 personen). Plan deze zomer een reis  met je familie, vrienden of gewoon met je eigen gezin naar Zweden om volledig tot rust te komen. De natuur in Zweden is namelijk zo mooi en rijk aan bossen en meren. Zweden is the place to be.

Samen genieten van een zomervakantie in Zweden

Je kunt deelnemen aan diverse activiteiten die voor de hele groep staan gepland. Jullie overnachten in ons familiehuis (max. 18 personen). Zweden proef je, voel je en ruik je letterlijk tijdens deze zomervakantie. Wij zorgen ervoor dat de sfeer aanwezig is die past bij een beleving zoals Zweden is. We zorgen voor houtvuurtjes, rendiervellen en marshmallows voor een echte Zweedse ervaring. Onze Zweedse hond Sola zal jullie voorgaan tijdens de verschillende geplande activiteiten.
Heb je helemaal geen zin in massa toerisme deze komende zomervakantie? Boek dan deze zomervakantie in Zweden. Je bent dan even helemaal weg van de hedendaagse hectiek en je kunt dan met elkaar genieten in de diepe bossen van Zweden.

zomervakantie in Zweden

Wat ga je doen tijdens deze zomervakantie in Zweden?

Dag 1:
Aankomst bij Skandi Camp met een gezellige avond bij het kampvuur of in het cafe.

Dag 2:
Dropping waarbij je met quad wordt uitgereden in de bossen nabij Skandi Camp en waarbij je de weg terug zoekt met kaart en kompas. Deze dag wordt afgesloten met een sauna bezoek.

Dag 3:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, denk aan een bijl werpen of een professionele fotoshoot van jullie gezin, familie of groep.

Dag 4:
Vissen op forel en baars, inclusief cursus fileren en bereiden van de vis.

Dag 5:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, denk aan kanoën in de omgeving van Skandi Camp.

Dag 6:
Wildspotten, een dagdeel wandeling met informatie over de bossen, dieren en natuur in de omgeving van Skandi Camp, inclusief lunch.

Dag 7:
Bijl werpen, kleiduiven & kleinkaliber schieten.

Dag 8:
Aan alles komt een einde. Na een avontuurlijke week in de prachtige natuur van Zweden, ga je naar huis met bijzondere herinneringen.

 

Het is altijd mogelijk om extra activiteiten bij te boeken, ook is dit mogelijk voor de sauna en hottub.

* Bij dit pakket verblijven jullie in het familiehuis. De prijs is exclusief reiskosten, wij helpen jullie graag met het boeken van de gewenste reis naar Skandi Camp. Dit zomer pakket is geldig vanaf 4 personen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
info@skandicamp.com

Zomer Zweden