Wij bieden een onvergetelijke zomervakantie aan voor maar €550,- per persoon (vanaf 4 personen). Kom samen met familie, vrienden of gewoon met je eigen gezin tot bezinning in de prachtige natuur van Zweden!

Tijdens deze geplande vakantie overnachten jullie in onze groepsaccommodatie (max. 18 personen) en kan je deelnemen aan verschillende activiteiten. Wij zorgen dat de sfeer aanwezig is die past bij een beleving zoals Zweden is. Houtvuurtjes, rendiervellen en marshmallows zullen dus niet ontbreken. Sola, onze dappere Zweedse hond zal jullie voorgaan tijdens verschillende activiteiten.

Vooral geen massa toerisme, maar lekker persoonlijk. Even weg van de hedendaagse hectiek en samen met elkaar genieten in de diepe bossen van Zweden.

Dag 1:
Aankomst bij Skandi Camp met een gezellige avond bij het kampvuur of in het cafe.

Dag 2:
Dropping waarbij je met quad wordt uitgereden in de bossen nabij Skandi Camp, deze dag wordt afgesloten met een sauna bezoek.

Dag 3:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, denk aan een quad tocht of een professionele fotoshoot van
jullie gezin, familie of groep.

Dag 4:
Vissen op forel, inclusief cursus fileren en bereiden van de vis.

Dag 5:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, denk aan mountainbiken of kanoën in de omgeving van Skandi Camp.

Dag 6:
Wildspotten, een dagdeel wandeling met informatie over de bossen, dieren en natuur in de omgeving van Skandi Camp, inclusief lunch.

Dag 7:
Invulling naar keuze, activiteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken.

Dag 8:
Aan alles komt een einde. Na een avontuurlijke week in de prachtige natuur van Zweden, ga je naar huis met bijzondere herinneringen.

* De groepsaccommodatie is geheel voor jullie groep beschikbaar. De prijs is exclusief reiskosten, wij helpen jullie graag met het boeken van de gewenste reis naar Skandi Camp. Deze aanbieding is geldig vanaf 4 personen van 1 mei 2019 t/m 31 oktober 2019.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
info@skandicamp.com