Quad rijden in Zweden

Wil je quad rijden in Zweden? Skandi Camp is gelegen in een prachtig stukje ongerept Zweeds natuur. De mooiste plekjes ontdek je tijdens het rijden met een quad. Hierbij ervaar je zelf de kick van het quad rijden en met een beetje geluk spot je elanden of andere wilde diersoorten. Dit belooft een avontuur te worden om nooit te vergeten!

Quad rijden is spectaculair

Quad rijden geeft je een onvergetelijke ervaring! Dwars door de diepe bossen ontdek je samen met de gids de diverse natuur van Zweden. De ongerepte natuur geeft je uitdaging bij het quad rijden. Je hebt hiervoor geen ervaring nodig, maar wel een geldig autorijbewijs.

Quad rijden in Zweden is wel even wat anders dan in Nederland en hoe kan het ook anders; het is ook nog eens veel leuker!

quad rijden in zweden

Periode: 1 mei t/m 4 September & 25 september t/m 8 oktober

Prijzen quad rijden in Zweden

Dagdeel tocht met gids inclusief een quad in bruikleen, WA-verzekering, benzine en lunch.
Zelf rijden:                                       1900 SEK pp
Achterop, volwassene:                  950 SEK pp
Achterop, kind vanaf 13 jr.:        950 SEK pp
Achterop, kind 6 t/m 12 jr.:         650 SEK pp
Achterop, kind t/m 5 jr.:              400 SEK pp

Mensen met de behoefte om te ‘raggen’ met de quads zijn aan het verkeerde adres. Met deze rit krijg je de gelegenheid om te rijden op een relaxte, maar sportieve manier en te genieten van de prachtige Zweedse natuur en gastvrijheid. Dus geen wedstrijdjes, modderspuitende achterwielen en geen burnouts.