Vissen in Zweden

Als fervent visser en beginnende visser kun je bij Skandi Camp je helemaal uitleven. Ben jij opzoek naar een plek om te gaan vissen in Zweden? Dan heeft Skandi Camp hiervoor genoeg mogelijkheden. Er is namelijk veel viswater rondom Skandi Camp. Ten eerste is de accommodatie gelegen aan het meer Gastsjön. Teven zijn er vele andere meren in de buurt waar je bijvoorbeeld prima kunt vissen op snoek en baars. Het zijn tevens mooie wateren om met vaste stok te vissen. Er leeft veel wit vis in de meren rondom Skandi Camp. Ook voor de jeugd is het dus genieten geblazen.

Je hoeft niet aan de kant te gaan staan om te vissen. Met bijvoorbeeld een boot of viskano kun je het meer verkennen en gaan vissen waar je wil.

Vissen in Zweden

Visrivier de Gimån

Ten tweede is het een klein eindje rijden naar de voortreffelijke visrivier de Gimån. Deze populaire rivier staat bekend als een van Noord Europa’s beste forel wateren. Om die reden is het een ideaal water om te gaan vliegvissen op vlagzalm en forel.

Vissoorten in Zweden

Diverse forellen, zoals beekforel, zalmforel, vlagzalm en de regenboogforel zijn te vinden in de nabij gelegen riviertjes en kleine meertjes in de hoger gelegen gebieden. Deze kun je vangen met de juiste tactiek, uitrusting en op de beste plaatsen.

Visvergunning bij ons verkrijgbaar

Het is mogelijk om bij ons een visvergunning aan te schaffen. Daarnaast weten wij waar je het beste kunt gaan vissen. Eventueel kunnen we je afzetten bij de juiste vislocatie en kunnen wij je voorzien van de juiste informatie over alles wat met vissen te maken heeft. Maar wil je helemaal op je wenken worden bediend? Dan kunnen wij ook een zogenaamde visgids voor je regelen. Deze weten alles over de streek en die brengen je naar de beste viswateren in het gebied. Geef maar aan waar je op wilt vissen, zij brengen je. Wij helpen je graag een betere sportvisser te worden door de keus van vliegen en de juiste manier van ingooien.

Na terugkomst op Skandi Camp, maken we van je vangst een heerlijk gerecht.

Verhuur motorboot en visuitrusting

Bij Skandi Camp is het mogelijk om onze motorboot te huren, evenals hengels inclusief toebehoren. Wil je meer weten hierover vraag dan informatie bij ons aan. De prijzen van de verhuur van een boot zijn hieronder weergegeven.

Prijzen

Verhuur boot met roeispaan
200 SEK per dag

Verhuur boot inclusief electro motor en extra accu
300 SEK per dag

Verhuur boot inclusief benzine motor
350 SEK per dag

Vliegvissen/Forelvissen

Wij hebben een locale vliegvisser die onze gasten kunnen boeken voor een dag.
Deze locale vliegvisser helpt je op weg met de keuze van de juiste vliegjes en de techniek van het vliegvissen.

Kosten boeken vliegvisser

… SEK per dag

Ten slotte

Geniet van de stilte, rust en een spannend visavontuur.