Er is veel viswater rondom Skandi Camp en op een kleine afstand van Skandi Camp stroomt de voortreffelijke visrivier de Gimån. Deze populaire rivier staat bekend als een van Noord Europa’s beste forel wateren, waar je kunt vliegvissen kunt vissen op vlagzalm en forel. In de grotere meren leeft volop snoek en baars en is het vissen met vaste stok mogelijk. Er leeft veel wit vis in de meren rondom Skandi Camp, het vissen hierop is ook voor de jeugd een leuke activiteit.

Vliegvissen in Zweden

Diverse forellen, zoals beekforel, zalmforel, vlagzalm en de regenboogforel zijn te vinden in de nabij gelegen riviertjes en kleine meertjes in de hoger gelegen gebieden. Deze kun je vangen met de juiste tactiek, uitrusting en op de beste plaatsen.

Bij ons kun je een visvergunning kopen en we kunnen je afzetten op de juiste locaties. Daarnaast kunnen we je voorzien van informatie over alles wat met vissen te maken heeft.

Heb je een visgids nodig? Wij kunnen gidsen voor je regelen die je naar het beste water brengen voor de vissoort waarop jij wilt vissen. Wij kunnen je helpen een betere sportvisser te worden door de keus van vliegen en de juiste manier van ingooien.

Geniet van de stilte, rust en een spannend visavontuur. Na terugkomst op Skandi Camp, kunnen wij je helpen om van je vangst een heerlijk gerecht te maken.

Uiteraard kun je gebruik maken van het huren van onze motorboot.

Prijzen

Verhuur boot met roeispaan
200 SEK per dag

Verhuur boot inclusief electro motor en extra accu
300 SEK per dag

Verhuur boot inclusief benzine motor
350 SEK per dag

Bij Skandi Camp is het mogelijk hengels inclusief toebehoren te huren, neem contact op voor meer informatie.