nl
Contact
Check beschikbaarheid

Vissen in Zweden

Vissen in Zweden is een favoriet onder hengelaars. Je kunt meer dan dertig soorten vis vangen, waaronder zalm, snoek en baars. Bovendien kun je het hele jaar door vissen, afhankelijk van welke vistechniek je hanteert. Vissen in Zweden biedt dus onbeperkte mogelijkheden. Wil je vissen vanaf de waterkant of vanuit een kano of (motor)boot? Ga je vissen op het meer of op een rivier in de buurt? Heb je altijd al eens willen ijsvissen of vis je liever in de zomer? Wij maken het allemaal mogelijk. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw persoonlijke wensen aan ons doorgeven.

Vliegvissen in Zweden

Wil je vliegvissen in Zweden? Ga een dag op pad met een ervaren vliegvisser en vang vlagzalm en forel. Tijdens deze dagtrip leer je alles over de techniek van het vliegvissen en het gebruik van het juiste aas (de vliegjes). Wij werken samen met een lokale vliegvisser. Hij weet als geen ander hoe je moet vliegvissen en helpt je op weg. Samen met hem trek je naar de beste vislocaties.

Vakantie in Zweden

Boek een vispakket voor een ultieme belevenis

Direct boeken

Vissen in Zweedse meren

Skandi Camp is gelegen aan het Gastsjön meer, dus het is heel eenvoudig om een dagje de hengel uit te werpen in het meer. Je kunt kiezen tussen vissen vanaf de oevers van het meer of vissen vanuit een kano. Vissen op snoek en baars is een populaire zomeractiviteit van Skandi Camp.

Vissen op een rivier

Vissen op de Gimån rivier kan prima vanuit Skandi Camp. Het is slechts een klein eindje rijden naar deze populaire visrivier. Één van Europa’s beste forel komt uit deze rivier, dus het is ongetwijfeld de moeite waard om hier te gaan vissen!

IJsvissen in Zweden

IJsvissen in Zweden is een op en top winteractiviteit. Je boort een gat in het ijs, werpt je hengel uit en wacht tot je beet hebt. Skandi Camp is gelegen aan het Gastsjön meer, waar veel snoek en baars leeft.
 
Lees alles over ijsvissen in Zweden.
 

Vissen Zweden vergunning

Je hebt een visvergunning nodig om te mogen vissen in de omgeving van Skandi Camp. Bij onze zomerpakketten en winterpakketten, zit een visvergunning dagkaart inbegrepen. Die hoef je dus niet zelf te regelen. Als je wilt vissen buiten activiteiten van ons om, kun je zelf een visvergunning regelen of bij ons aangeven dat je een visvergunning nodig hebt.

Vissen in Zweden: dit regelen wij voor je

Bij de vooraf georganiseerde zomerpakketten en winterpakketten hoef je zelf niets meer te regelen. Wij regelen alles voor je, van visuitrusting tot visvergunning. 

    • Visvergunning;
    • Informatie over de beste vislocaties;
    • Vervoer van en naar de vislocatie;

 

Vissen in Zweden

Neem contact op voor meer informatie over het vissen

Contact
nl
Contact