nl
Contact

8 Daagse zomervakantie in Zweden

Geniet samen van een prachtige 8 daagse zomervakantie in Zweden. De prijs voor deze onvergetelijke zomervakantie is;
– vanaf 2 personen €1485,- pp
– vanaf 4 personen € 885,- pp
– vanaf 8 personen € 785,- pp

Plan deze zomervakantie  met je familie, vrienden of gewoon met je eigen gezin om volledig tot rust te komen in Zweden. De natuur in Zweden is namelijk zo mooi en rijk aan bossen en meren.

Direct boeken

Samen genieten van een

Je kunt deelnemen aan diverse activiteiten die voor de hele groep staan gepland. Jullie overnachten in een van onze vakantiehuizen. Zweden proef je, voel je en ruik je letterlijk tijdens deze zomervakantie. Wij zorgen ervoor dat de sfeer aanwezig is die past bij een beleving zoals Zweden is.

We zorgen voor houtvuurtjes, rendiervellen en marshmallows voor een echte Zweedse ervaring. Onze Zweedse hond Sola zal jullie voorgaan tijdens de verschillende geplande activiteiten. Heb je helemaal geen zin in massa toerisme deze komende zomervakantie? Boek dan deze zomervakantie in Zweden. Je bent dan even helemaal weg van de hedendaagse hectiek en je kunt met elkaar genieten in de diepe bossen van Zweden vol uitdaging en avontuur.

Wat ga je doen tijdens deze 8 daagse zomervakantie in Zweden?

Dag 1, Kampvuur avond:

Aankomst bij Skandi Camp met een gezellige avond bij het kampvuur. Op deze avond wordt het weekprogramma door besproken en zorgen wij voor wat lekkers. Deze avond geniet je al van een Zweedse lange zomer avond waarbij het lang licht is.

Dag 2, Dropping:

Dropping waarbij je met quad wordt uitgereden in de bossen nabij Skandi Camp en waarbij je de weg terug zoekt met kaart, kompas en gps. Je wordt diep in het natuurgebied afgezet, hier is de natuur nog ongerept, boskap is hier verboden en toegang met motorisch vervoer is verboden. En je loopt dwars door de natuur terug naar skandicamp. (wandeling van ongeveer 2 a 3 uur)
Onderweg maak je kans om Auerhanen en kornhoenders tegen te komen, de baltsplaats en leefgebied maakt onder andere de reden van dit beschermde natuurgebied.

Dag 3, Wildcamera tocht:

Samen met gids zet je meerdere wildcamera’s uit op verschillende plekken in de natuur. Hierbij ontdek je de diversiteit van de natuur nabij Skandi Camp en kom je tot de ontdekking welk wild er in de omgeving leeft.

Daarna is het afwachten of er deze week foto’s en filmpjes binnen komen op de mail van de gids. Aan het eind van de week haal je samen met de gids de wildscamera’s weer op en grote kans dat je naar huis gaat met foto’s en filmpjes van een beren, elanden, bevers of misschien zelfs een lynx. Een super leuke en spannende activiteit die je dagelijks bezig houdt.

Dag 4, Vissen:

Vissen op forel en baars, inclusief cursus fileren en bereiden van de vis. Vissen in Zweden is echt een geweldige belevenis. Je bent tijdens het vissen één met de natuur.  Je krijgt technieken en advies van de gids en je gaat genieten van de serene rust om je heen.
Tussendoor zal de gids zorgen voor een heerlijk kopje koffie of thee en zal er gezorgd worden voor een lekkere lunch.
De kleine meertjes in de hoger gelegen gebieden zijn bij uitstek geschikt om te vissen op Beekforel (Öring) en Regenboog forel (Regnbåge).

Na het vis avontuur leert de gids hoe de vis wordt geslacht op verschillende manieren. Daarna bereid je samen met de gids een heerlijke maaltijd voor met de keus uit gefileerde vis, gerookte vis of sushi (afhankelijke van de soort vis).

Dag 5, Kanoën:

Ontdek de prachtige natuur van Jämtland per kano! Bij deze dagtocht wordt je afgezet bij een rivier, waarbij je oversteekt naar andere meertjes en stroomafwaarts gaat richting het eind punt waar je weer wordt opgehaald. Dit is een prachtige kanotocht voor jong en oud met kans op een nat pak en veel waterpret. De gids legt je de techniek van het kanoën uit en zorgt voor een lunchpakketje voor onderweg.Wij informeren je vooraf over de verschillende tochten en afhankelijk van ervaring, het weer en de waterstand wordt de keus voor een rivier gemaakt.

Dag 6, Hiken:

Samen met gids beklimmen jullie de Gastsjö berg, een prachtige wandeling bergopwaarts op weg naar een hoog uitkijk punt. Een groot klim en klauter avontuur. Berg neerwaarts zullen er diverse sprongen worden gemaakt en wordt er heel wat afgeklauterd.  Samen met de gids zoek je de beste weg naar beneden. Succes gegarandeerd voor de hele groep! Deze tocht zal aangepast zijn op jullie groep, zodat iedereen mee kan doen. Onderweg zal de gids je veel leuke informatie vertellen over de bossen, dieren en de natuur van Skandi Camp. Deze dag is inclusief lunch.

Dag 7, Kleiduiven & kleinkaliber schieten:

Deze begeleide activiteit zal plaats vinden middenin de natuur van Zweden. Waar kun je dit tegenwoordig nog beleven? Schieten in de openlucht is een bijzondere ervaring. Richten, volgen, schieten!
Kleiduivenschieten is leuk! Zowel mannen als vrouwen ervaren deze activiteit als zeer attractief.

Schiet – onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs – met een geweer waarin hagelpatronen gaan op de kleiduif, een soort schoteltje. Al na een paar schoten zul je in de ban zijn van deze spannende en ontspannende sport. Klein kaliber schieten is een leuke laagdrempelige activiteit, spannend en niet iets dat je overal kan doen. Onder begeleiding van onze instructeur wordt je alles uitgelegd over de juiste schiethouding, het richten, je ademhaling en het schieten. Dit zal op een spel gerichte manier uitgevoerd worden zodat de uitdaging nog groter wordt iets te raken.
Deze activiteit is inclusief en koffie en thee.

Dag 8:

Aan alles komt een einde. Na een avontuurlijke week in de prachtige natuur van Zweden, ga je naar huis met bijzondere herinneringen.

Ready for your next adventure?

Boek dan nu deze unieke zomervakantie

 

Direct boeken

Een voorproefje van deze

Bucketlist reis naar Zweden

Altijd bij te boeken

Extra activiteiten

Mochten jullie nog meer willen ondernemen, overige activiteiten of faciliteiten zijn tegen meerprijs bij te boeken, denk aan een professionele fotoshoot van jullie gezin, familie of groep gemaakt door Annelotte .

* Bij dit pakket verblijven jullie in een van de accommodaties van Skandi Camp. De prijs is inclusief overnachtingen en activiteiten, wij helpen jullie graag met het uitzoeken en boeken van de gewenste reis naar Skandi Camp. Dit pakket is geldig vanaf 2 personen. Het week programma is onder voorbehoud van wijzigingen en kan, afhankelijk van de weersomstandigheden, in een andere volgorde worden uitgevoerd. Alle activiteiten zijn op eigen risico. Bij vernieling of schade aan materiaal ed. worden de er kosten in rekening gebracht.

Het is mogelijk dat er gelijktijdig andere gasten aanwezig zijn en dat er activiteiten worden gecombineerd, wij hebben tot op heden gemerkt ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’. De vakantiehuizen worden niet gedeeld met andere gasten, ieder stel of groep heeft zijn eigen vakantiehuis.

Bedlinnen, keukenlinnen en badhanddoeken zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
info@skandicamp.com

Klaar voor jouw volgende avontuur?

Stel zelf je eigen 8-daagse reis samen! Je kunt een reserveringsaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen. Deze aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend. 

Zie onderstaande prijzen voor de 8-daagse reis, deze reis is inclusief 5 activiteiten naar keuze en overnachtingen in één van onze accommodaties. Wil je meer dan 5 activiteiten ondernemen of wil je een langere vakantie dan 8 dagen, geef dit aan bij ‘extra wensen’ en vink extra activiteiten aan. Na ontvangst van het ingevulde formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Vanaf 2 personen
€1485,- pp

Vanaf 4 personen
€885,- pp

Vanaf 8 personen
€785,- pp

 • Extra overnachting €50,- per persoon, per dag.
 • Extra overnachting + activiteit €125- per persoon, per dag.
 • Extra activiteiten €85,- per persoon, per activiteit.

  Kom je er niet uit, of heb je een vraag?

  • Rick
   0046-(0)768438625
  • Annelotte
   0046-(0)727082858

  Klaar voor jouw volgende avontuur?

  Je kunt een reserveringsaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen. Deze aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend. Na ontvangst van het ingevulde formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Vanaf 2 personen
  €1485,- pp

  Vanaf 4 personen
  €885,- pp

  Vanaf 8 personen
  €785,- pp

  • Extra overnachting €50,- per persoon, per dag.
  • Extra overnachting + activiteit €125- per persoon, per dag.

   nl
   Contact