Faciliteiten

Van alle gemakken voorzien

Sanitair

Bij Skandi Camp zijn er diverse faciliteiten, zo kan er gebruik gemaakt worden van het sanitair in het groepshuis. De douche en het toilet in dit gebouw wordt schoongehouden en het gebruik hiervan is gratis.

Hottub

Is het net te koud om te gaan zwemmen in het meer? Warm je dan heerlijk op in onze hottub! Deze 10 persoons hottub heeft prachtig uitzicht over het meer en is het gehele jaar te huren.
500 SEK per 2 personen, 50 SEK per extra persoon

??HOTTUB @ Skandi Camp!?? Niets leuker om dit samen met Opa en Oma te testen❣️ Het gehele jaar door verhuren wij deze 10 persoons hottub voor onze gasten, een leuk extraatje voor meer geniet momentjes! …#hottub #badtunna #genieten #zomerinzweden #vakantiezweden #zweden?? #jämtland

Geplaatst door Skandi Camp op Zaterdag 25 mei 2019

Sauna

Wat is fijner dan jezelf heerlijk op te warmen in de sauna om vervolgens verkoeling te zoeken in het meer? Op Skandi Camp is een sauna aanwezig voor maximaal 6 personen.
150 SEK per 2 personen, 75 SEK per extra persoon (max. 2 uur)

Kampvuurplaats

Een vuurtje geeft zoveel warmte en sfeer… Skandi Camp beschikt over een gezellige kampvuur plek. Het is een heerlijke plek om gezellig bij elkaar te zitten en samen pannenkoeken te bakken of de kinderen marshmallows te laten opwarmen aan een stok.

Boot

Even lekker dobberen op het meer, vissen vanuit de boot of fotograferen vanaf het water.

Verhuur boot met roeispaan
200 SEK per dagdeel

Verhuur boot met electro motor en extra accu
300 SEK per dagdeel

Verhuur boot met benzine motor
350 SEK per dagdeel

Lek stuga

Lek stuga is een Zweedse benaming voor speel huisje. De naam zegt het dus al. Het is een huisje met buitenspellen en speelgoed voor de kinderen.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan op onze camping, mits ze ten allen tijden aangelijnd kunnen worden. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze vakantiehuizen en de overige gebouwen.