nl
Contact

Zomeractiviteiten van Skandi Camp

Skandi Camp maakt jouw zomervakantie in Zweden onvergetelijk. Ga voor het zomerpakket of stel een persoonlijk programma samen om jouw vakantie tot een topvakantie te maken.

Direct boeken

Avontuur en plezier

Programma per dag

Wij hebben de meest populaire activiteiten in ons zomerprogramma opgenomen. Van avontuurlijk tot rustgevend: er is voor ieder wat wils. Wat zeker is, is dat jij deze dagen het echte Zweden gaat ervaren!

Persoonlijk programma samenstellen

Wil je een persoonlijk programma samenstellen? Dat kan natuurlijk ook bij Skandi Camp. Wij zorgen dat jouw zomervakantie in Zweden perfect aansluit bij jouw wensen.

Kanoën

Vanaf het water zie je dingen die je anders nooit had gezien. Laat Zweden nou net talloze meren en rivieren hebben om per kano te ontdekken! De kanotochten van Skandi Camp zijn voor ieder wat wils. Je kunt al varen op het aangelegen meer bij de accomodaties, maar kun je ook wat verder weg met de kano. We organiseren familietochten op een rustige rivier, avontuurlijke tochten op een rivier met sterkere stroming en meerdaagse kanotochten met overnachtingen in tenten en trekkershutten.
 
Lees hier alles over kanoën in Zweden en onze kanotochten.

Vissen

Zweden is een van de favoriete visspots onder hengelaars.  Je kunt het hele jaar door vissen in Zweden, maar in de zomer zijn vissen op baars en snoek en vliegvissen het meest populair. Bij Skandi Camp kunnen we je daarnaast alles vertellen over het schoonmaken en bereiden van de vis.
 
Lees hier alles over vissen in Zweden met Skandi Camp.

Vakantie in Zweden

Bekijk de beschikbaarheid van onze accomodaties

Check de beschikbaarheid

Meerdaagse trektochten

Ga mee op avontuur en trek van hut naar hut samen met gids. Met de meerdaagse trektocht ontdek je te voet de prachtige wildernis van Zweden, waarbij je de diversiteit van de verschillende natuur zal beleven en elke nacht in een andere trekkershut of tent zal slapen.  
 
Lees hier alles over de meerdaagse trektochten in Zweden.

Klimmen

Met klimtouwen, klimgordels en harnassen ga je het klim avontuur aan bij Skandi Camp en beklim samen met gids de Gastsjö berg. De gids leert je de juiste technieken en na een avontuurlijke klim staat je een prachtig uitzicht te wachten. Een actief avontuur met een dosis adrenaline en uitdaging!  
 
Lees hier alles over het klimmen in Zweden met Skandi Camp.

Hiken

Rondom Skandi Camp kun je schitterend hiken. Ontdek de natuur, verwonder je over de verlaten bossen en spot zelfs klein wild. Skandi Camp organiseert verschillende soorten hikes. Ga je voor een wandeling met gids naar een nabijgelegen bergtop, een dropping met GPS, het uitzetten van wildcamera’s of een meerdaagse hiking met overnachtingen in trekkershutten en tenten?
 

Lees hier alles over hiken in Zweden met Skandi Camp. 

Schieten

In Zweden is de schietsport in combinatie met jacht erg populair. De activiteiten die wij aanbieden zijn kleiduifschieten en kleinkaliber schieten. Bij kleiduifschieten schiet je met hagel op een kleiduif (een soort schoteltje). Bij kleinkaliber schieten schiet je met een geweer of pistool op een vaststaand doel.

Lees hier alles over schieten bij Skandi Camp. 

Vakantie in Zweden

Stel je eigen activiteiten pakket samen

Check de pakketten

Fotoshoot

Hoe leuk is het om een fotoshoot te laten samen met je geliefde of met het hele gezin in de prachtige natuur van Zweden? Zoals je wellicht al hebt gelezen is Annelotte een professioneel fotograaf met een passie voor het vastleggen van emoties.

Lees hier alles over een fotoshoot in Zweden bij Skandi Camp.

Husky tocht

Een huskytocht in de winter is enorm populair, maar wat dacht je van een huskytocht in de zomer? Nabij Skandi Camp zit een kennel met huskyhonden wat super leuk is om te bezoeken en wanneer het niet te warm is zijn er mogelijkheden voor een huskytocht per twee personen.

Lees hier alles over een husky tocht bij Skandi Camp.

 

nl
Contact