Zomeractiviteiten van Skandi Camp

Beleef Zweden zoals de Sami dat doen. Skandi Camp maakt jouw zomervakantie in Zweden onvergetelijk. Ga voor het zomerpakket of stel een persoonlijk programma samen om jouw vakantie tot een topvakantie te maken.

Programma per dag

Wij hebben de meest populaire activiteiten in ons zomerprogramma opgenomen. Van avontuurlijk tot rustgevend: er is voor ieder wat wils. Wat zeker is, is dat jij deze dagen het echte Zweden gaat ervaren!

Persoonlijk programma samenstellen

Wil je een persoonlijk programma samenstellen? Dat kan natuurlijk ook bij Skandi Camp. Wij zorgen dat jouw zomervakantie in Zweden perfect aansluit bij jouw wensen.

Kanoën

Vanaf het water zie je dingen die je anders nooit had gezien. Laat Zweden nou net talloze meren en rivieren hebben om per kano te ontdekken! De kanotochten van Skandi Camp zijn voor ieder wat wils. Je kunt al varen op het aangelegen meer bij de accomodaties, maar kun je ook wat verder weg met de kano. We organiseren familietochten op een rustige rivier, avontuurlijke tochten op een rivier met sterkere stroming en meerdaagse kanotochten met overnachtingen in tenten en trekkershutten.
 
Lees hier alles over kanoën in Zweden en onze kanotochten.
 

Vissen

Zweden is een van de favoriete visspots onder hengelaars. Er zijn meer dan dertig verschillende vissoorten en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt het hele jaar door vissen in Zweden, maar in de zomer zijn vissen op baars en snoek en vliegvissen het meest populair. Bij Skandi Camp kunnen we je daarnaast alles vertellen over het schoonmaken en bereiden van de vis.
 
Lees hier alles over vissen in Zweden met Skandi Camp.
 

Hiken

Rondom Skandi Camp kun je schitterend hiken. Ontdek de natuur, verwonder je over de verlaten bossen en spot zelfs klein wild. Skandi Camp organiseert verschillende soorten hikes. Ga je voor een wandeling met gids naar een nabijgelegen bergtop, een dropping met GPS of een meerdaagse hiking met overnachtingen in trekkershutten en tenten?
 
Lees hier alles over hiken in Zweden met Skandi Camp.
 

Schietsport

De omgeving van Skandi Camp leent zich goed voor schietsport. De activiteiten die wij aanbieden zijn kleiduifschieten en kleinkaliber schieten. Bij kleiduifschieten schiet je met hagel op een kleiduif (een soort schoteltje). Bij kleinkaliber schieten schiet je met een geweer of pistool op een vaststaand doel.

Lees hier alles over schieten bij Skandi Camp.