nl
Contact
VROEGBOEKKORTING | VIS REIS NU MET €100,- KORTING PER REIS
Direct Boeken

8 Daagse visreis in Zweden

Wij bieden een onvergetelijke 8 daagse visreis in Zweden aan. Ontdek de visreike wateren in Zweden met net dat beetje extra beleving en avontuur!
Een visvakantie met de ultieme belevenis!
Laat niets of niemand je meer in de weg staan en boek deze geweldige visreis in het fantastische visland Zweden! 

Prijs:
Vanaf 1 persoon:   € 1250,- per persoon.
Vanaf 2 personen: €   995,- per persoon.
Vanaf 4 personen: €   885,- per persoon.
Vanaf 8 personen: €   775,- per persoon.

Deze prijzen zijn exclusief maaltijden, wil je graag voorzien worden van ontbijt, lunch en diner? Dat kan met een meer prijs van € 50,- per persoon per dag.

Deze 8 daagse visreis is inclusief overnachtingen in één van onze accommodaties, informatie over de visplekken en visvergunningen zijn inbegrepen voor het standaard pakket.

Direct boeken

Geniet van een

Tijdens deze geplande visreis overnacht je in één van onze accommodaties. In deze week ga je vissen op forel, baars, vlagzalm, beekridder en snoek. Je komt op de mooiste wateren en ontdekt diverse meren en rivieren. Ervaar het vissen vanaf de waterkant, de boot of een viskajak op het aangelegen meer. En je wordt zelfs een dag met quad uitgereden diep de natuur in naar een prachtig meer om te vissen op baars. En niet te vergeten, kunnen we ook de gevangen vis fileren en bereiden na wens.

Om optimaal de beste tijdstippen te benutten stelt de gids zich flexibel op. De gids voorziet je van informatie over de beste vislocaties, zorgt dat je op de juiste plek komt en helpt waar nodig. Vooral geen massa toerisme, maar lekker persoonlijk. Even weg van de hedendaagse hectiek en kom tot je zelf op deze heerlijke visvakantie in Zweden.

Zo ziet ons standaard vispakket eruit

Dag 1: Aankomst

Aankomst bij Skandi Camp met een gezellige avond bij het kampvuur en bespreken we de week met je door.

Dag 2: Vissen op snoek en baars

Deze dag ga je vissen met boot of viskajak na wens op snoek en baars op het aangelegen meer bij Skandi Camp. 

Dag 3: Vissen op forel met gids

Hier ga je vissen op forel in een klein meertje in een hoger gelegen gebied. De gids gaat 2 a 3 uurtjes mee en helpt in dien nodig je op weg. Het is ook mogelijk om in de avonduren weer terug te gaan om verder te vissen.

Dag 4: Per quad wordt je uitgereden om te vissen op baars

Je wordt met quad uitgereden diep de bossen in naar een afgelegen meer. Daar wordt je achter gelaten om te vissen op baars, in overleg wordt je aan het eind van de dag weer opgehaald.

Dag 5: Vissen op vlagzalm in de rivier de Gimån

Deze dag ga je naar de populaire rivier de ‘Gimån’, deze rivier staat bekend om zijn forel en vlagzalm! Hier ga je samen met gids vissen op vlagzalm.

Dag 6: Vissen op forel en beekridder

Je wordt uitgezet bij een klein meer nabij Skandi Camp waar je gaat vissen op forel en beekridder.

Dag 7: Na keus in te vullen

Kies voor een andere activiteit van Skandi Camp, denk aan een kanotocht, kleiduivenschieten, bergbeklimmen of ga nog een dag vissen na wens. De activiteiten buiten het vissen hebben een meerprijs van €95,- per persoon per activiteit.

Dag 8: Vertrek

Aan alles komt een einde. Na een avontuurlijke 8 daagse visvakantie in Zweden, ga je naar huis met bijzondere herinneringen!

De beleving en sfeer 

Maakt deze visreis onvergetelijk

Contact formulier

Een voorproefje van 

Een visreis bij Skandi Camp

Visreis aanpassen naar wens

Geef je voorkeur door

Ben jij een visser die zich richt op een bepaalde vissoort? Laat het dan weten en wij passen het pakket aan op jouw vis wensen.
Ben je bijvoorbeeld een vliegvisser, dan zorgen we dat we je meer dagen uitzetten bij de rivieren. Let op, bij het extra dagen vissen op een rivier worden extra kosten gerekend voor de visvergunning van de desbetreffende rivier.

Daarnaast hebben we diverse acitiviteiten die bijgeboekt kunnen worden, denk bijv. aan kanoen, berg beklimmen of kleiduifschieten. Bekijk onze zomeractiviteiten voor de activiteiten die we extra aanbieden. 

 • Meerprijs voor de overige bij te boeken activiteiten €95,- per activiteit per persoon.
 • Extra te huren, voor een extra dagdeel vissen:
  boot met paddels, boot met benzine motor, boot met elektromotor, viskajaks, viskajaks met trappers, viskajaks met elektromotor. 

Er is veel mogelijk! Vul onderstaand contact formulier in en geef je wensen door, dan kijken wij naar de mogelijkheden!

* Bij het vispakket verblijf je in een van de accommodaties van Skandi Camp. De prijs is inclusief overnachtingen, informatie over de viswateren, elke dag op weg geholpen worden door de gids en de visvergunningen van het standaard vispakket zijn inbegrepen. Wij helpen je graag met het uitzoeken en boeken van de gewenste reis naar Skandi Camp. Het week programma is onder voorbehoud van wijzigingen en kan, afhankelijk van de weersomstandigheden, in een andere volgorde worden uitgevoerd. Alle activiteiten zijn op eigen risico. Bij vernieling of schade aan materiaal ed. worden de er kosten in rekening gebracht.

Bedlinnen, keukenlinnen en badhanddoeken zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Klaar voor jouw volgende visavontuur?

Je kunt een reserveringsaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen. Deze aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend. Na ontvangst van de aanvraag nemen we contact met je op en houden we je op de hoogte over deze visreis.

  Kom je er niet uit, of heb je een vraag?

  • Rick
   0046-(0)768438625
  • Annelotte
   0046 – (0)727082858
  nl
  Contact