nl
Contact
VROEGBOEK KORTING | SINGLE REIS VAN €1865,- NU VOOR €1600,-
Direct Boeken

8 Daagse Groepsreis in Zweden

Wij bieden een onvergetelijke 8 daagse groepsreis in Zweden aan. Ontdek samen met je groep medereizigers het magische winterwonderland van Zweden met veel lol en avontuur!
In deze week beleef je het winterpakket met 5 avontuurlijke activiteiten.

‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ Iedereen is welkom! Wacht niet langer op die ene vriend of vriendin die zegt ooit mee te gaan, laat niets of niemand je meer in de weg staan en boek deze geweldige groepsreis in winterwonderland! 

Je viert je vakantie met een kleine gezellige groep mensen en ontwijkt daarmee de reisbureaus en het massatoerisme. De groep zal bestaan uit 5 tot 15 personen. 

Prijs: €1865,- per persoon.

In de winter maanden januari, februari en maart hebben we 3 weken open staan voor een groepsreis. De data’s zijn:
11 – 18 Januari 2025
01 – 08 Februari 2025
15 – 22 Maart 2025

Deze 8 daagse winter groepsreis is inclusief overnachtingen in één van onze accommodaties, 5 winteractiviteiten, ontbijt-lunch-diner en transfer vanaf en naar het treinstation of vliegveld.

 

Direct boeken

Samen genieten van een

Tijdens deze geplande groepsreis overnachten jullie in één van onze accommodaties en kan je deelnemen aan verschillende activiteiten van het winterpakket. De activiteiten worden altijd aangepast qua niveau en wensen van de groep. Wij zorgen ervoor dat je Zweden ziet, proeft, ruikt en voelt. Heerlijk samen op avontuur en genieten van een wintervakantie in Zweden.

Houtvuurtjes, rendiervellen en marshmallows mogen hierbij dus niet ontbreken. Sola, onze dappere Zweedse hond zal jullie voorgaan tijdens verschillende activiteiten. Vooral geen massa toerisme, maar lekker persoonlijk. Even weg van de hedendaagse hectiek en samen plezier maken in de diepe bossen van Zweden. 

Zo ziet ons standaard winterpakket eruit

Dag 1: Aankomst

Aankomst bij Skandi Camp met een gezellige avond bij het kampvuur.

Dag 2: Sneeuwpret

Een dagdeel sneeuwpret op een slee of zittend in een snowband aan een touw de achter de sneeuwscooter.

Dag 3: Sneeuwscooter rondtocht

Sneeuwscooter rondtocht, waarbij je met sneeuwscooter en sledes het magische winterwonderland ontdekt.

Dag 4: Schieten

Kleiduiven & klein kaliber schieten.

Dag 5: Dropping

Dropping, je wordt in de nabije natuur van Skandi Camp achter gelaten met kaart & kompas of GPS.

Dag 6: IJsvissen

IJsvissen op forel en zalm, inclusief cursus fileren en bereiden van de vis.

Dag 7: Sneeuwschoenhiken

Sneeuwschoen hiking, inclusief lunch. Een avontuurlijke tocht waarbij je een berg beklimt.

Dag 8: Vertrek

Aan alles komt een einde. Na een avontuurlijke 8 daagse wintervakantie in Zweden, ga je naar huis met bijzondere herinneringen!

kans op het zien van het Noorderlicht!

Meld je aan voor deze onvergetelijke groepsreis

Contact formulier

Een voorproefje van deze

Bucketlist reis naar Zweden

Altijd bij te boeken

Extra activiteiten

De activiteiten van het winterpakket nemen een dagdeel van je tijd in beslag. Dit houdt in dat je de rest van de dag nog fijn de tijd voor jezelf hebt om te gaan wandelen of lekker bij de kachel te relaxten. Ook mag je 2 x gebruik maken van de sauna, om heerlijk op te warmen! Voor de vrije uurtjes is het ook mogelijk om extra activiteiten te boeken, zelfs in de avonduren is het gaaf extra activiteiten te ondernemen. Bekijk welke winteractiviteiten wij nog meer te bieden hebben. 

 • Meerprijs voor een hondensledetocht vanaf € 130,- per volwassene. €90,- per kind t/m 12 jaar.
 • Meerprijs voor de overige bij te boeken activiteiten €95,- per activiteit per persoon.

Denk eens aan langlaufen, snowsteppen of de snowband, er is veel mogelijk! Vul onderstaand contact formulier in en geef je wensen door, dan kijken wij naar de mogelijkheden!

* Bij het winterpakket verblijven jullie in een van de accommodaties van Skandi Camp waarbij ieder een eigen slaapkamer heeft. De prijs is inclusief overnachtingen, 5 activiteiten van het winterpakket en dagelijke een ontbijt, lunch en diner. Wij helpen je graag met het uitzoeken en boeken van de gewenste reis naar Skandi Camp. Deze groepsreis zal van start gaan vanaf 5 aanmeldingen. Het week programma is onder voorbehoud van wijzigingen en kan, afhankelijk van de weersomstandigheden, in een andere volgorde worden uitgevoerd. Alle activiteiten zijn op eigen risico. Bij vernieling of schade aan materiaal ed. worden de er kosten in rekening gebracht.

Bedlinnen, keukenlinnen en badhanddoeken zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Klaar voor jouw volgende avontuur?

Je kunt een reserveringsaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen. Deze aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend. Na ontvangst van de aanvraag nemen we contact met je op en houden we je op de hoogte over deze groepsreis.

  Kom je er niet uit, of heb je een vraag?

  • Rick
   0046-(0)768438625
  • Annelotte
   0046 – (0)727082858
  nl
  Contact