Contact
nl
VROEGBOEK ACTIE | SINGLE REIS VAN €1865,- NU VOOR €1600,-
Direct Boeken

8 Daagse Zomer Groepsreis in Zweden

Wij bieden een onvergetelijke 8 daagse groepsreis in Zweden aan. Ontdek samen met je groep medereizigers de prachtige wildernis van Zweden met veel lol en avontuur!
In deze week beleef je het zomerpakket met 5 avontuurlijke activiteiten.

‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ Iedereen is welkom! Wacht niet langer op die ene vriend of vriendin die zegt ooit mee te gaan. Of kom juist gezellig als koppel of samen met vrienden wanneer je zin hebt in een groepsreis. Laat niets of niemand je meer in de weg staan en boek deze geweldige groepsreis in winterwonderland! 

Je viert je vakantie met een kleine gezellige groep mensen en ontwijkt daarmee de reisbureaus en het massatoerisme. De groep zal bestaan uit 5 tot 15 personen. 

Prijs: €1865,- per persoon.

In de zomer maanden juli, juli en augustus hebben we 3 weken open staan voor een groepsreis. De data’s zijn:
21 – 28 Juni 2024 (kom het midsommar feest in Zweden vieren)
13 – 20 Juli 2024
03 – 10 Augustus 2024

Deze 8 daagse zomer groepsreis is inclusief overnachtingen in één van onze accommodaties, 5 zomeractiviteiten, ontbijt-lunch-diner en transfer vanaf en naar het treinstation of vliegveld.

 

Direct boeken

Samen genieten van een

Tijdens deze geplande groepsreis overnachten jullie in één van onze accommodaties en kan je deelnemen aan verschillende activiteiten van het zomerpakket. De activiteiten worden altijd aangepast qua niveau en wensen van de groep. Wij zorgen ervoor dat je Zweden ziet, proeft, ruikt en voelt. Heerlijk samen op avontuur en genieten van een zomervakantie in Zweden.

Houtvuurtjes, rendiervellen en marshmallows mogen hierbij dus niet ontbreken. Sola, onze dappere Zweedse hond zal jullie voorgaan tijdens verschillende activiteiten. Vooral geen massa toerisme, maar lekker persoonlijk. Even weg van de hedendaagse hectiek en samen plezier maken in de diepe bossen van Zweden. 

Zo ziet ons standaard zomerpakket eruit

Dag 1: Aankomst

Aankomst bij Skandi Camp met een gezellige avond bij het kampvuur. Op deze avond wordt het weekprogramma door besproken en zorgen wij voor wat lekkers. Deze avond geniet je al van een Zweedse lange zomer avond waarbij het lang licht is.

Dag 2: Vissen

Vissen op forel en baars, inclusief cursus fileren en bereiden van de vis. Vissen in Zweden is echt een geweldige belevenis. Je bent tijdens het vissen één met de natuur.  Je krijgt technieken en advies van de gids en je gaat genieten van de serene rust om je heen.
Tussendoor zal de gids zorgen voor een heerlijk kopje koffie of thee en zal er gezorgd worden voor een lekkere lunch.
De kleine meertjes in de hoger gelegen gebieden zijn bij uitstek geschikt om te vissen op Beekforel (Öring) en Regenboog forel (Regnbåge).

Na het vis avontuur leert de gids jullie hoe de vis wordt geslacht op verschillende manieren, uiteraard alleen als hier interesse voor is. Daarna bereiden jullie samen met de gids een heerlijke maaltijd voor met de keus uit gefileerde vis, gerookte vis of sushi (afhankelijke van de soort vis).

Dag 3: Hiken

Samen met gids beklimmen jullie de Gastsjö berg, een prachtige wandeling bergopwaarts op weg naar een hoog uitkijk punt. Een groot klim en klauter avontuur. Berg neerwaarts zullen er diverse sprongen worden gemaakt en wordt er heel wat afgeklauterd.  Samen met de gids zoek je de beste weg naar beneden. Succes gegarandeerd voor de hele groep! Deze tocht zal aangepast zijn op jullie groep, zodat iedereen mee kan doen. Onderweg zal de gids je veel leuke informatie vertellen over de bossen, dieren en de natuur van Skandi Camp. Deze dag is inclusief lunch.

Dag 4: In te vullen na keuze

Kies voor een andere activiteit van Skandi Camp of geniet heerlijk van je rust! De extra activiteiten hebben een meerprijs van €95,- per persoon per activiteit.

Dag 5: Kanoën

Ontdek de prachtige natuur van Jämtland per kano! Bij deze dagtocht wordt je afgezet bij een rivier, waarbij je oversteekt naar andere meertjes en stroomafwaarts gaat richting het eind punt waar je weer wordt opgehaald. Dit is een prachtige kanotocht voor jong en oud met kans op een nat pak en veel waterpret. De gids legt je de techniek van het kanoën uit en zorgt voor een lunchpakketje voor onderweg.Wij informeren je vooraf over de verschillende tochten en afhankelijk van ervaring, het weer en de waterstand wordt de keus voor een rivier gemaakt.

Dag 6: Kleiduiven & kleinkaliber schieten

Deze begeleide activiteit zal plaats vinden middenin de natuur van Zweden. Waar kun je dit tegenwoordig nog beleven? Schieten in de openlucht is een bijzondere ervaring. Richten, volgen, schieten!
Kleiduivenschieten is leuk! Zowel mannen als vrouwen ervaren deze activiteit als zeer attractief.

Schiet – onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs – met een geweer waarin hagelpatronen gaan op de kleiduif, een soort schoteltje. Al na een paar schoten zul je in de ban zijn van deze spannende en ontspannende sport. Klein kaliber schieten is een leuke laagdrempelige activiteit, spannend en niet iets dat je overal kan doen. Onder begeleiding van onze instructeur wordt je alles uitgelegd over de juiste schiethouding, het richten, je ademhaling en het schieten. Dit zal op een spel gerichte manier uitgevoerd worden zodat de uitdaging nog groter wordt iets te raken.
Deze activiteit is inclusief en koffie en thee.

Dag 7: Dropping

Dropping waarbij je samen met je medereizigers met quad wordt uitgereden in de bossen nabij Skandi Camp en waarbij je de weg terug zoekt met kaart, kompas en gps. Gelijk een leuke start om elkaar te leren kennen! Je loopt dwars door de natuur terug naar Skand Camp (wandeling van ongeveer 2 a 3 uur).
Onderweg maak je kans om Auerhanen en kornhoenders tegen te komen, de baltsplaats en leefgebied maakt onder andere de reden van dit beschermde natuurgebied.

Dag 8: Vertrek

Aan alles komt een einde. Na een avontuurlijke 8 daagse zomervakantie in Zweden, ga je naar huis met bijzondere herinneringen!

Vakantie in Zweden

Overtuigd? Boek dan direct!

Direct boeken

Een voorproefje van deze

Bucketlist reis naar Zweden

Altijd bij te boeken

Extra activiteiten

De activiteiten van het zomerpakket nemen een dagdeel van je tijd in beslag. Dit houdt in dat je de rest van de dag nog fijn de tijd voor jezelf hebt om te gaan wandelen, te gaan zwemmen in het aangelegen meer of lekker te relaxten. Ook mag je 2 x gebruik maken van de sauna, om heerlijk op te warmen! Voor de vrije uurtjes is het ook mogelijk om extra activiteiten te boeken, zelfs in de avonduren is het gaaf extra activiteiten te ondernemen. Bekijk welke zomeractiviteiten wij nog meer te bieden hebben. 

 • Meerprijs voor de overige bij te boeken activiteiten €95,- per activiteit per persoon.
  *Huskytocht op aanvraag.

Er is veel mogelijk! Vul onderstaand contact formulier in en geef je wensen door, dan kijken wij naar de mogelijkheden!

* Bij het zomerpakket verblijven jullie in een van de accommodaties van Skandi Camp waarbij ieder een eigen slaapkamer heeft. De prijs is inclusief overnachtingen, 5 activiteiten van het zomerpakket en dagelijks een ontbijt, lunch en diner. Wij helpen je graag met het uitzoeken en boeken van de gewenste reis naar Skandi Camp. Deze groepsreis zal van start gaan vanaf 5 aanmeldingen. Het week programma is onder voorbehoud van wijzigingen en kan, afhankelijk van de weersomstandigheden, in een andere volgorde worden uitgevoerd. Alle activiteiten zijn op eigen risico. Bij vernieling of schade aan materiaal ed. worden de er kosten in rekening gebracht.

Bedlinnen, keukenlinnen en badhanddoeken zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Klaar voor jouw volgende avontuur?

Je kunt een reserveringsaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen. Deze aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend. Na ontvangst van de aanvraag nemen we contact met je op en houden we je op de hoogte over deze groepsreis.

  Kom je er niet uit, of heb je een vraag?

  • Rick
   0046-(0)768438625
  • Annelotte
   0046 – (0)727082858
  nl
  Contact