Bushcraft in Zweden

Ga het avontuur aan in de diepe bossen van Zweden en word één met de natuur! De provincie Jämtland wordt beschouwd als één van de laatste ongerepte natuurgebieden van Europa. Deze natuur daagt jou uit om te overleven in de de wildernis. Skandi Camp heeft een beschutte locatie in het bos, die jou de kans geeft om bushcraft activiteiten te ondernemen. Daarnaast is het mogelijk om onze tipi tent te huren om te overnachten midden in de bossen.

Rick heeft veel interesse voor bushcraft en heeft door de jaren heen redelijk wat ervaring op gedaan. Hij kan beginners het één en ander uitleggen en eventueel een cursusdag op maat aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Mannen weekend

Nog even een totaal filmpje van het mannen weekend van Gerco Bakker, Johan Bolman, Rutger Rosman & Jack Lindeboom. Wat hebben we gelachen met ze, mannen bedankt voor jullie komst! Elk seizoen biedt mogelijkheden voor diverse activiteiten. Mocht je dit nou ook eens willen doen met je vrienden, familie of collega's? Neem gerust contact op voor meer informatie.Ps. Klik HD aan voor beter beeldkwaliteit

Geplaatst door Skandi Camp op zondag 15 oktober 2017