Contact

Actieve vakantie gezin in Zweden

Een actieve vakantie voor een gezin in Zweden voor wie houdt van avontuur! Ontdek met je gezin de prachtige natuur van Zweden met de diverse activiteiten van Skandi Camp. Daarnaast hebben wij verschillende accommodaties geschikt voor gezinnen. Tijdens deze actieve vakantie met ben je met je gezin lekker veel buiten. Kortom een breed aanbod met voor ieder wat wils en voor alle leeftijden.

 

Accommodaties voor een gezinsvakantie in Zweden

De Gezinsstuga is een erg leuk vakantiehuisje voor max. 4 personen. Dit volledig ingerichte huisje heeft een prachtig uitzicht op het aangelegen meer. Zijn jullie met meer personen dan is onze Familiehuis een prachtig huis tot 18 personen. Ook deze accommodatie heeft een geweldig uitzicht op het aangelegen meer.
Ten slotte is onze knusse Mini camping ook zeer geschikt voor een actieve vakantie voor een gezin in Zweden.

Onze faciliteiten maken de gezinsvakantie compleet

Verder kun je genieten in onze hottub met uitzicht over het aangelegen meer. Of laat je daarentegen lekker opwarmen in onze sauna. Evenals de centraal gelegen kampvuurplaats is heerlijk om bijvoorbeeld lekker marshmallows op te warmen. Daarnaast verhuren wij een motorboot waarmee je kunt varen op ons prachtige aangelegen meer. Kortom laat je verassen en bekijk ten slotte meer informatie bij Faciliteiten.

 

Activiteiten voor een actieve vakantie voor een gezin in Zweden

Zowel in de zomer als in de winter bieden wij veel activiteiten aan. Deze activiteiten zullen de herinneringen extra bijzonder maken voor jullie actieve vakantie in Zweden. Omdat je echter bij deze activiteiten de prachtige de natuur van Zweden beleefd, is het een bijzondere ervaring niet alleen in de zomer maar ook in de winter. In de zomer ontdek je met onze activiteiten de puurheid en de wildernis van Zweden. Daarentegen is het in de winter een hele andere magische wereld, namelijk een prachtig winter wonderland!  Bekijk daarom zowel onze Zomer activiteiten als onze Winter activiteiten.

 

Contact